Vierailija

Viisivuotiaan kanssa pitäisi koko ajan olla vanhemman leikkimässä, vaikka on pienempiä sisaruksiakin kaverina. Mitkään yhteiset arkiaskareet, askartelut tai muut touhuamiset ei kelpaa vaan tietyillä leluilla pitäisi jaksaa leikkiä. Tuntuu raskaalta kun koko ajan leikkeihin mankuu ja kumminkin olisi niin paljon tehtävää kodin ja pikkusisareiden hoitamisessa.

Kommentit (6)

tyttö 2v11kk ja leikkii itsekkseen todella hyvin, hirveä pulputus vaan kuuluu kun leikkii. Ei kyllä pyydäkkään kaverikseen leikkimään.Joskus jotain lego taloa rakennetaan yhdessä tai pelataan jotain peliä tms.

ulkona pelataan fudista,keinupeffistä tai jotain muuta ulkopeliä. siinä kaikki. kaks veelle teen hiekkakakkuja sitä mukaan kun neiti rikkoo ne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsi kohta 4-vuotias ja koko ajan pitäisi olla ajelemassa autoilla tai pelaamassa jotakin peliä. Okei, ei ole sisaruksia (vielä), ei kavereita naapurustossa, joten tylsäähän sillä on.Mutta kun en jaksa leikkiä. Isänsä kanssa leikkii kun ovat kahdestaan.

että leikkii itseksensä, mielestäni ei ole vanhemman tehtävä ihan leikkiä lasten kanssa. Meillä askarrellaan ja luetaan ja tehdään kotihommia yhdessä mutta leikkeihin en sotkeennu. Lapsi kehittää omaa mielikuvitustaankin siinä itsekseen leikkiessä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat