Mitä väliä sillä on millä autolla ihmiset ajelee tai millasessa talossa ne asuu?

Vierailija

Mä en tajua miks ihmiset ei huolehdi vaan omista asioistaan ja anna toisten tehdä niin kun ne tahtoo! Aina kauhee taistelu siitä onko mersu parempi ku honda tai kuinka paljon jonkun mies tienaa tai saako lapsia pitää hoidossa jos itse on kipeä... Lakatkaa jo arvostelemasta muita! OIkeesti voisko joku ketoo että mitä merkitystä sillä on miten joku muu tekee???

Kommentit (6)

Sivummalla asuvien elämää 2 autoa helpottaa (tai voi olla elinehto) jne. Luuletko ihan oikeasti, että ihmiset tekevät asioita vain näyttämisen halusta?t. onnellinen perheenäiti omakotitalosta metsän laidasta (kahden auton tallilla, kauhistus ..)

että kun kaikilla ei edes ole varaa mihinkään hienoon ja uuteen ja etelänmatkoihin niin toiset ei tunnu sitä tajuavan vaikka rautalangasta vääntäis. KAikki ei tajuu että kaikilla ei ole yhtä hyvä palkka kun naapurin miehellä tai vaikka olis rahaa niin ei välttämättä HALUA lähteä etelään tai e välttämättä HALUA ostaa mökkiä jos viakka tykkää olla ihan vaan kotona lomalla.

PITÄÄ olla oma talo ja tontti, PITÄÄ olla 2 autoa, PITÄÄ asua ns. hyvällä alueella, PITÄÄ ostaa sitä ja tätä- jos on lapsia. Miksei voi elää vähemmälläkin? Eikö riitä että on katto pään päällä, soppaa lautasella ja vähän omaa rauhaa joskus? Pitääkö kaiken olla niin loppuunvietyä, niin kuluttavan liioittelevaa?

puuttuu PITÄÄ päteä materialla, kiivetä hierarkiassa tallomalla ajatuksissaan muita, joilta "puuttuu" jokin esine tai tavara, talo tai auto.Sillä lailla jatketaan kunnes kuolema korjaa.

puuttuu PITÄÄ päteä materialla, kiivetä hierarkiassa tallomalla ajatuksissaan muita, joilta "puuttuu" jokin esine tai tavara, talo tai auto.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat