Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihan uutta tietoa ensinnäkin, että Nelosen ohjelmista voi katsoa pätkiä netissä. Mielenkiintoista ulkosuomalaiselle, pysyy vähän kärryllä asioista... Mutta siis mikä ihme on tämä Veitola? Tykätäänkö sen tyylistä siellä ihan yleisesti? Millä ihmeen meriiteillä se tekee tuota ohjelmaa? EIhän sitä voi kuunnella nolostumatta! Ja ei se osaa oikein kirjoittaakaan, ainakaan sen blogin perusteella! Eikö nyt jonkinmoista ammattitaitoa enää vaadita noihinkaan hommiin?? Tai sitten siinä nyppii se, ettei se vaan klaaraa tuota show-härdellin vetämistä ollenkaan, saattais mennäkin jossain toisentyyppisessä formaatissa. Mutta tuota Mariaa! ei katso kyllä erkkikään, niin vaivaantunutta on vieraidenkin meno. Ja se tunnarikin on niin HIIIIIIIIDAS, että johan siinä alkaa kuorsata, ennen kuin se on kliimaksissa.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on jutuissa joku juoni, sitä voisinkin katsoa, tai ainakin kuunnella. Joonas Hytösellä taas ei oikein ole tarpeeksi silläkään sitä sisältöä. Suomeen on vähän päälleliimattu tuo talk show, on ne vitsit, mutta niillä ei ole oikein mitään siellä "sisällä".

Kyseisellä henkilöllä taisi olla tv 2:ssa ohjelma Maria Maria tms. On joka tapauksessa ollut tv:ssä vuosia. En itse ole koskaan erityisemmin pitänyt hänestä mutta en nyt inhoakaan. Ihan hyvä työssään.

kun kohdalle sattuu. Tuota Maria! lähetystä en voi katsoa. Yksinkertaisesti on niin köyhä show. Keskustelut varsinaista ajatuspiereskelyä! Anteeksi ruma sana.

Mun mielestäni se on piristävä tapaus noilla areenoilla, eikä kai mikään julkimo ennestään. Miksi pitäisi olla?Haluaisitko ehkä mieluummin katsella Bettina S:ää tai Hytösen Joonasta?

että MV on parodia/kopio Krissestä, kun eka kerran näin. Mutta onkin vähän eri tavalla lapsellinen.Kyllä, katselisin mielummin Bettinaa, mutta Mariakin on omalla tavallaan viihdyttävä. Vähän hän tuntuu epäaidolta ja rooliinsa väkinäiseltä, mutta muualta kuulemieni/lukemieni juttujen perusteella on vähän outo oikeastikin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat