Seuraa 

Onko kukaan vielä ehtinyt nähdä Stockalla tai Exit liikkeissä taaperoille uudet Name It toppahaalareita? Mitä mieltä olette niistä? Hienot värit on valikoimassa. Kysymys vaan kuuluu... tarvitaan tytölle vain täksi talveksi talvipukua... ikä on talvella 1,5vee. Onkohan puku ok?

Pojalle 4vee ollaan nyt ostettu Reimatec pukua, mutta mielestäni tytölle 4kk voi ostaa halvemman puku. Tuo Name it puku maksaa vain 34,90e, ei paha siis.Mielipiteitä...Kiitos

Kommentit (4)

Mä ostin kans 1-vuotiaalle pojalleni Name itin puvun. Ostin lähinnä varapuvuksi ja parvekepuvuksi päiväunille, jos " ykköspuku" on märkä tms. Vaikuttaa minusta ihan kunnolliseslta. Hinta-laatu suhde varmasti kunnossa. Käyttökokemuksia ei meilläkään vielä ole...

34,95 euron hintaisesta Name it -haalarista sanotaan näin:" Materiaali: vettähylkivä, vesipilariarvo 1300 mm.

Ekstraa: Pääsaumat on teipattu vedenpitäviksi" ." Kun vesipilariarvo on alle 3000 mm, kangas on vettähylkivä. Se sopii pakkaskeliin ja pieneen räntäsateeseen. Tarpeeksi kastuttuaan materiaali muuttuu kuitenkin märäksi" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nameit toimii hyvin kakkospukuna tai jos käyttö on vähäistä. Noin pienelle saattaa pysyä ehjänä koko talven. Ei kestä hirveästi kulutusta eikä oikein muutenkaan käyttökertoja. Sama juttu nameit:n välikausiasujen kanssa. Kestävät kauden tai pari, mutta seuraavalle käyttäjälle ei kannata säästää. Tässä meidän kokemus muutaman asun perusteella :-) Älkää siis suuttuko merkin kannattajat, joita tiedän täällä palstallakin olevan.

Minä ostin molemmille tytöille nuo 34,95 puvut. Oli mukavan väriset eikä vaikuttaneet ihan huonoiltakaan. Noiden rinnalla on sitten sellaiset mitkä pitää kunnolla kostetutta, mutta eiköhän nuokin jonkin verran pidä, ainakin mitä lappuihin on uskominen. Käyttökokemusta ei siis vielä aiemmilta vuosilta ole, mutta uskalsin ostaa. Käyttöön tulee siis reilu 1-vuotiaalle ja 2,5-vuotiaalle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat