Vierailija

En vaan osaa, aina joko näyttää kamalalta tai tuntuu kamalalta. Syksy ja kaikilla muilla nätisti sidottuja huiveja... :(

Kommentit (3)

Eri muotoiset huivit sidotaan tietysti eri tavalla. Neliön muotoiselle huiville teen yksinkertaisesti näin: alan pyörittää siitä patukkaa alkaen yhdestä suorasta reunasta. Kun patukka on valmis, sidon sen kaulaan umpisolmuun. Patukan päät pörhistyvät kauniisti. Toimii parhaiten suht. paksulla silkkihuivilla.

Otan huivin vastakkaisista nurkista peukalo-etusormi otteella kiinni ja kieputan huivia vastapäivään noin viisi ja puoli kierrosta ympäri. Sauma pyritään jättämään alapuolelle ja kiepautan huivin niskan taakse. JOs käytössä kaulukset niin myös kauluksen alle voi laittaa. Oikean puoleinen pää on A ja vasen B. A kiepautetaan B:n yli samalla jätetään noin 2cm vara, jolloin muodostuu lenkki, jonka läpi B pujotetaan takakautta. Molemmat päät viedään toistensa yli ristiin ja liitoskohtaa pidellään sormalla kiinni, jonka aikan oikealle siirtynyt B sujautetaan toistamiseen aluksi tehdyn lenkin läpi, mutta tälläkertaa etukautta. Ennenkuin kiristät B:n loppuun asti niin muodosta A:sta pieni lenkki jonka ujutat B:n alle. Lukitse lopuksi B:n pää muodostamaasi A lenkkiin. Ja VOILA' . syksyn upein huivi on valmis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat