Vierailija

Onneksi Jyväskylässä on olemassa hammaslääkäri josa on kunnon palvelu niille jotka pelkää hammaslääkäreitä!! =)http://www. jkhammas. fi/pelko. htm

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisella kerralla sitten leikattiin loput kolme. Mulle sanottiin, että leikkauksesta jäi pienemmät kudosvauriot kuin siitä yhden ainoan vedosta, jota vedettiin tunti.Pahinta kaikessa oli ehdottomasti puudutus joka sattui ihan saatanasti.

Olisin halunnut, että kaikki neljä olisi otettu samalla kertaa, mutta se ei ole kuulema mahdollista, kun suun molempia puolia ei voi yhtä aikaa puuduttaa, joten varmaankin kakkoselta hampaat vedettiin puuduttamatta;)

Ei varmaan ollu sulle iso juttu ja hienoo et ei ollu! Mut mä oikeesti pelkään!!

Ja siksi on ihanaa et tuolla JK hampaassa on noita virtuaalilaseja ja voin samalla kattoo jotain ohjelmaa ku ne vedetään.On aiemmin jo toiset kaksi vedetty. Kesäällä otettiin vasemmalta ylähammas ja ei kestäny ku 5-10min ja se oli poissa!! =)

Ei sattunu ku oli hyvä puudutus. mut silti pelottaa AINA.

1,5 vuotta sitten poistettiin vasemmalta alahammas ja sen vetäminen kesti noin 15min eikä sattunut ku puudutus toimi ja oli ihana lekuri hommassa.On nyt aikuisiällä ollu hyviä kokemuksia ku oon sanonu heti et pelkään.Mulle vaan on jääny traumat kouluajoilta!ap

Kerrot että pelottaa, KOVASTI. Itseltä vietiin ensin kaksi vetämällä ja yksi leikkaamalla (yksi opetraatio siis) ja myöhemmin viimeinen leikkaamalla. Operaation aikana huusin niin, että aluks tosi karski ja tylykin h-lääkäri muuttu tosi lempeäksi ja sääliväksi! Älä siis ainakaan yritä hiljaa sietää kipua, ne vaan innostuu!!Tuo viimeinen oli muuten yksin ikävämpi kuin kolme yhtä aikaa. Lisäksi vielä irtosi se veripaikka illalla kotona, siitä seurauksena sellainen kipu, että tasaväkisesti kilpailee synnytyskivun kanssa (oli tosin pään alueella:))Mutta sut on mahdollista saada täysin kivuttomaksi toimenpiteen ajaksi, älä unohda sitä.

Teinkin tuonne kehu ketjun JK hampaasta =)Oli kyllä hyvä kokemus eikä sattunut ollenkaan!

Puuduttaminen oli kipein juttu, mutta ei sekään kauan tuntunut pahalta!! =)

Pisti vaan niin kuin hyttynen pistää.

Ja sai vedettyä kummatkin hampaat hyvin pois. Ihanaa. Nyt on kaikki viisaudenhampaat pois!! Huh.Uskallan alkaa käymään taas hammaslääkärillä, kun löytyi hyvä paikka jonne mennä!! =)

Hei,

Ei ole kamalaa, minulta poistettiin 3 aikanaan " repimällä" ja yksi alaviisari leikkaamalla, 2 vkoa sektion jälkeen tuo alaviisaudenhammas alkoi oireilla niin pahasti, että jouduin menemään poistoon. Ei ollut ollenkaan kauheaa, eikä särkenyt paljon ollenkaan jälkikäteenkään. Joten ota rauhassa, kyllä hammaslääkäri tietää, mitä tekee. Ota särkylääkettä ja syö jäätelöä, äläkä ronki suuta toimenpiteen jälkeen. Jos " ronkit" , niin on tulehdusvaara, mutta ei sekään nyt niin kauheaa ole, saa siihen antibioottia.

Vai vedettiin ainakin osa pois? Yleensä neljää ei kyllä leikata, siinä syntyy tavallisesti luunmurtumaa vastaava tila, eikä sitä mielellään aiheuteta yhtäaikaa ylä- ja alaleukaan.. Mutta ehkäpä jossain toimitaan todella näin?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat