Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Harrastin kerran seksiä erään miehen kanssa, jonka tuntui olevan kovin vaikeaa sulattaa se, etten saa orgasmia ilman omaa apua. Sitä räpellyksen määrää... Oikein hiki hatussa se uurasti ja minulle tuli erittäin epämukava olo enkä saanut lopulta ollenkaan. Yllättäen se juttu jäi siihen yhteen kertaan.Tuosta kokemuksesta jäi kuitenkin pieni häpeä päälle: kokeeko miehet jotenkin loukkaavana sen ettei nainen saa ns. heidän ansiostaan?

Sivut

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla on suhde naiseen, mutta hänen toiveestaan kaikki rajoittuu siihen, että nuolen häntä. Ja minusta sekin on mahtavaa. Tykkään naisen tuoksusta ja kiihottumisesta ja onhan hauska nähdä häntä alasti, vaikken muualle saakaan koskea.

Vierailija:

Lainaus:


Mun mies melkein laukeaa siinä vaiheessa, kun sormettaa / kielettää mulle orgasmia ja kuulkaa, sen voi tehdä NIIN monella tavalla, ettei mieskää tylsisty. Mun miehet on nauttineet nimenomaan nautinnon antamisesta. Kaksi miestä baareissa, eri kerroilla, ovat jopa tarjoutuneet hieromaan mulle orkun ilman yhdyntä" velvoitetta" , siis omaksi ilokseen. Miehet siis nykyään vonkaavat seksin sijaan sitä, että saavat tuottaa orkun naiselle =D
Täällä myös sama ongelma. En saa oli mies kuka hyvänsä ja huomioi miten tahansa. En saa edes itsekseni, enkä koe olevani mitenkään estoinen. Minusta asia on tosi nolo, koska tiedän että vika on minussa. Minäkin haluan seksiä, mutta myös minulla homma jossain vaiheessa laimenee ja tulee sellainen olo ettei voi enää jatkaa. Jälkikäteen olo on rentoutunut ja hyvä. Eli olen päätellyt että voiko olla että kuitenkin saan orgasmin, mutta se on lievempi kuin ihmisillä yleensä.Kiusallisinta on kun mies niin kovasti yrtitää ja tiedän etten itse tule tästä miksikään muuttumaan.

..jos vain haluja riittää.Tässä tuli vähän harrastettua seksiä rakkaan ystävättären kanssa, ja hän kertoi avoimesti että hänelle orgasmin saaminen on kiven takana. Ei se tuntunut pahalta, koska koin kuitenkin että hän halusi minua. Se on paljon kovempi paikka.Itseäni tosin harmitti ettemme kerenneet jatkaa harjoituksia loppuun asti, ilomielin haluaisin tuottaa hänelle lisää nautintoa kiitokseksi siitä ilosta minkä hän minulle soi!

...ja meillä arkipäivää. Vaimoni ei koskaan ole saanut ainakaan kovin voimakasta orgasmia minun kanssani vaikka yritetty on. Nauttii kyllä kovasti seksistä ja haluaa sitä, mutta aina jossakin vaiheessa kun on todella kiihottunut ja melkein huutaa, tunne ilmeisesti tasaantuu jollakin tavalla tai sitten ei vaan enää yksinkertaisesti jaksa jatkaa. Kertoo kyllä, että olo on rentoutunut ja hyvä jälkeenpäin...en sitten tiedä voisiko hänen orgasminsa olla lonteeltaan jotenkin miedompia???

Minulla on kyllä suht paljonkin kokemuksia muista naisista ja ihan vastaavaa ei ole tullut eteen. Viimevuosina ollaan varmaan jotenkin tyydytty tilanteeseen ja nautiskellaan kyllä seksistä, mutta ei erityisesti yritetä orgasmiin päästä. Asian tekee hankalaksi juuri tuo jonkinlaisen syyllisyyden huonommuuden tunteen mukaan tulo jos asiasta yrittää puhua. Vaimoni helposti kokee, että hänessä on jotain vikaa ja pyrkii lopettamaan keskustelun siihen, että on hyvin tyytyväinen seksielämäämme. Täytyisi varmaan yrittää ottaa taas asia puheeksi...

Mun mies melkein laukeaa siinä vaiheessa, kun sormettaa / kielettää mulle orgasmia ja kuulkaa, sen voi tehdä NIIN monella tavalla, ettei mieskää tylsisty. Mun miehet on nauttineet nimenomaan nautinnon antamisesta. Kaksi miestä baareissa, eri kerroilla, ovat jopa tarjoutuneet hieromaan mulle orkun ilman yhdyntä" velvoitetta" , siis omaksi ilokseen. Miehet siis nykyään vonkaavat seksin sijaan sitä, että saavat tuottaa orkun naiselle =D

Vierailija:

Lainaus:


Eli olen päätellyt että voiko olla että kuitenkin saan orgasmin, mutta se on lievempi kuin ihmisillä yleensä.


Kuule kyllä en tietää satavarmasti, oliko kyseessä O, vaikka se olisi laimeakin....orgasmi ei voi mennä ohi huomaamatta!Surullista että naiset tuntevat syyllisyyttä siitä, etteivät saa orgasmia. Ei se mikään naisen mitta ole. Surullista on myös se, että he eivät tosiaan sitä orgasmia saa, sillä onhan se kuitenkin yksi niitä harvoja hetkiä ihmiselämässä jolloin kroppa ja mieli purkautuvat täysin vapaasti nautinnon syövereihin. Mielestäni harjoitella voi vähän vanhempanakin, luultavasti joku klitorikseen suunnattu vempain voisi auttaa. Parasta voisi varmaan olla kokeilla aluksi ihan yksin, miehen läsnäolo voi kehittää paineita.

Vierailija:

Lainaus:


Helpommalla pääsee kun pitää asian omana tietonaan. Oma mieheni tai entiseni eivät ole asiaa edes tiedustelleet, enkä minä ole asiaa mitenkään mainostanut. Olen pitänyt ihan omana tietonani. Kokemukseni mukaan mieheille kyllä riittää että itse saavat. Älkää tehkö kärpäsestä härkästä!
Sama pointti mulla oli keskustelussa pornosivuista.

Toivottavasti tämän lukee kaikki ne naiset jotka siellä kävi itkemässä miesten salailusta.

Miehen näkökulmasta tämä on vakavampaa. (ylläri)
" Opetelkaa tuntemaan oma vartalonne, ja miten saatte orgasmin, ja sitten opettakaa kädestä pitäen miehenne antamaan teille orgasmin. Paljon tyydyttävämpää seksiä tiedossa molemmille, eikä vain yksipuolista miehen tyydytyksen täyttämistä."Luulisin, että nainen pystyy myös itse pitämään huolta laukeamisestaan. Mä pystyn. Enkä voi näytellä, kun mies tuntee aina laukeamisen emättimen supisteluna. Niin ainakin sanoo. En ole ikinä näytellyt. Sitä tulee vähän kiukkuiseksi, jos oikein kiihottuu eikä laukea. Eikös sitä vois keskustella vakisuhteessa miehensä kanssa seksistä. Jos ei muuten niin kainalossa miehen korvaan kuiskaillen. Tai vaikka pienessä sievässä... Se on ihan kivaa kysyä, että mistä toinen pitää ja kertoa mikä saa itsen oikein kiihottuneeksi, mikä tuntuu hyvältä ja kiihottavalta. Eikä niin, että olisin vaan vaatimassa. On ihanaa saada myös mies oikein onnelliseksi. Sitäpaitsi raskaus ja lapsen saanti helpotti laukeamista.N38 , joka on hyvin seksuaalinen ihminen ja laukeaa aina eli nykyisin joka päivä ja vielä vauva 3 kk

Vierailija:

Lainaus:


... Opetelkaa tuntemaan oma vartalonne, ja miten saatte orgasmin, ja sitten opettakaa kädestä pitäen miehenne antamaan teille orgasmin.
Yksi koko tämän foorumin parhaista tekstinpätkistä.Olen 9:n miehen kanssa samaa luokkaa, joka nauttii eniten naisensa tyydyttämisestä. Itse kun tulee joka tapauksessa :)

Miehet on niin helppoja, naisista pitää jotain tietääkin, ennen kuin seksi on mahtavaa. Millä sitä muuten oppii kuin opettelemalla.

tai ei. Minä san suhteellisen helposti yhdynnässäkin orgasmin kun on kiihottunut ja rento olo ja hyvän tyypin kanssa. Kokemusta n 20:stä miehestä, ikää melkein 40v. Ekat orgasmit tuli ekan poikakaverin kanssa, mutta vain ratsastaen. Sitten rakastuin korviani myöten ja ensimmäisenä yönä tämän tyypin kanssa leijailin orgasmiin yhdynnässä. Sen jälkeen olen tiennyt miten sen saavutan. Itselläni siihen ei tarvita kuin tarpeeksi kiihottunut olo. Jos miehellä on pieni vehje, tarvitaan enemmän tekniikkaa. Parhaimmat orgasmit tulee kun on oikein rakastunut intohimoisesti, minulla oli tällainen suhde joka kesti 1,5 vuotta..kaipaan sitä mutkattomuutta seksin suhteen, ei ollut minkäänlaisia ongelmia. Nyt en ole suhteessa kun olen eronnut, mutta tapaillut pari kertaa erittäin kiihottavaa miestä, joka saa minut tulemaan miten päin tahansa. Taitava kokenut rakastaja osaa viedä naista NIIN ihanasti kohti huippua, erilaisilla tavoilla. Mun on siksi vaikea samaistua naisiin jotka eivät saa.

Ex-vaimoni tarvitsi aina sormia tai kieltä avuksi. Nykyinen taas saa välillä ihan yhdynnässäkin. Kyllähän se taitaa olla miehien mieleen syöpynyt normi, että on hienoa kun nainen saa " miehen toimesta" . Kunnon esilämmittelyn kyllä vaimonikin tarvitsee, mutta on se hienoa kun tuntee vaimon laukeavan samalla kun nai.

Lyhyessä suhteessa en olettaisi naisen edes laukeavan. Eipä sellaisista ole kokemustakaan paljoa ja naiset olleet kokemattomia.

kaikkia miehiä EI KIINNOSTA naisten orgasmit!

Meillä esimerkiksi miestä ei kiinnosta edes se, että saisi minut kostumaan tarpeeksi, jotta yhdyntä olisi mahdollista ilman liukasteita. Meillä liukasteen käyttö on ihan normi, ihan arkipäivää, ihan tavallisessa seksissä, ei missään peppujutuissa.

Minä olen ihan helvetin tyytyväinen jos seksi joskus onnistuu niin, että liukastetta ei tarvita, vaan mies pääsee sisälle ilmankin. Siinä on minulle ihan tarpeeksi tavoitetta, jotain orgasmia en edes tavoittele!

Jotkut täällä ihan tosissaan kuvittelevat, että jokaisesta miehestä on koulittavissa joku seksipeto, jonka ominta alaa on naisten orgasmit.

Tajutkaa jo, että ei kaikkien miehiä kerrassaan kiinnosta muuta kuin oma nautinto, vaikka miten puhut ja opastat. Jos räpeltää, niin räpeltää eikä sellaisesta miehestä mitään romeota tee millään.

Kuinkahan monta kertaa tästäkin aiheesta pitää täällä paasata, kun ei vaan tunnu menevän joillekin jakeluun!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat