Seuraa 

Taas näistä kengistä...Löysin Sokokselta ruskeita villavuori Tepsuja 30 %:n alella, mutta nyt mietin minkä kokoiset ostan. Tytön jalkaa emme oikein saa mitattua, kun ei anna mitata (uhmaikäinen 1 v. 7 kk). Noin mitta on 12,5 cm. Minkä kokoiset talvikengät ostan? Koossa 21 sisäpituus on noin 14 cm ja koossa 22 14,5 cm, koossa 23 on kai sitten 15 cm. Minkä kokoiset itse ostaisit? Tarvetta kai lähinnä joulu-helmikuussa.

Kommentit (4)

Ja tuosta sovittamisesta. Kengissähän on irtopohjallinen joten ota se pois ja soivita lapsen jalka siihen siten että lapsi seisoo pohjallisen päälle. 1,5 cm pitäisi olla kengässä käynti- ja kasvuvara. Tosin villasukkakin kannattaa ottaa huomioon. Toinen vanhempi/kaupan täti voi sen aikaa viedä lapsen huomion hetkeksi muualle.

että kun miehen kanssa väkisin mittasimme jalan ( mikään huomion vieminen muualle ei meidän tyttöä hämää :D ) niin tulos oli tasan 13 cm! Jalka on kasvanut ihan viime aikoina pyrähdyksen, sillä kun sitten kokeilin kesän sandaaleja niin olivat jääneet pieniksi nyt kuukauden aikana :O, vielä heinäkuussa kummatkin sopivat. No, soitin Sokokseen (Tampere) jonne olin eilen varannut koon 22, eikä ilmeisesti sopivaa kokoa 23 enää ole :(

Ruskeista Tepsuista kiinnostuneille: alkuperäinen hinta oli 64,90 ¿ ja alennuksen jälkeen hintaa jäi 45,50 ¿, mikä olisi ollut ilahduttavan halpa hinta hyvistä kengistä. Kokoa 20, 21 ja 22 ainakin oli vielä eilen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!Meillä on pojalle (marraskuussa 2v) juuri tuollaiset karvavuorelliset Tepsut kokoa 23. Pojan jalka 12,5 ja pohjallisen mitta tuossa meidän kengässä 15. Sopii hyvin villasukkakin ja käyntivaraa vielä jää. Meille kerrottiin kenkäkaupassa, että mieluummin hiukan isot kuin liian pienet pitäisi kenkien olla, kun poika kuitenkin jo oikein tukevasti kävelee ja juoksee. Ovat näin sitten lämpimämmät kuin liian täyteen ahdetut ja pienet.

voi minun tietämykseni mukaan ottaa kasvunvaraa enemmän. Eli käynti- ja kasvuvaraa voi olla yhteensä 2 cm.Sitten voi kyllä käydä niin kuin meille: ostin pojalle viime talvena gore-kengät kokoa 26. Niissä jäi tilaa hiukan yli sen 2 cm, mutta pienemmässä koossa taas jäi tilaa liian vähän. Myyjäkin arveli etteivät mahdu koko talvea. Nuo 26 talvikengät mahtuvat edelleen, joten pienempikin olisi varmasti mennyt viime talven.

Mutta sitähän ei voi tietysti etukäteen tietää kuinka paljon lapsen jalka tulee kasvamaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat