Seuraa 

Löytyiskö täältä ketään, joka on raaskinut ostaa sellaisen kunnollisen vauvakeinun (esim. http://www.pikkupingviini.fi/index.php?id=2&products_action=view&product...), jossa on musiikit, liikkuvat jutskat yms.? Onko ollut hintansa arvoinen?

Kommentit (4)

meilla on hieman erilainen, mutta periaatteessa samanlainen fisher pricen keinu. Vauva oli 4vk kun hankittiin, aluksi viihtyi siina juuri mukavasti kun soimme tai laitoin ruokaa. Juuri siksi tama keinu on meilla paaasiallisesti ruokahuoneessa. Jos joskus on vaikea saada paivaunille niin keinu auttaa siihenkin. 6vk vanhana huomasi ne lelut ja niille on siita asti kovasti naureskellut. Paadyimme keinuun, kun aluksi kaytimme kun itse soimme autonistuinta sitterina ja sita oli rasittavaa keinuttaa toisella jalalla syodessa. Tuli sitten ajankohtaiseksi ostaa sitteri tai vastaava ja koska sitteriakin olisi saanut keinuttaa jalalla niin ostimme keinun sen sijasta. Nyt siis viihtyy keinussaan niin kauan kuin viitsii pitaa. Meilla pelastus, kun en halua vauva sylissa tai liinassa ruokaakaan laittaa ja toimii tarvittaessa sitterinakin, koska ei sita ole pakko keinuttaa... Varmaan saat myohemmin kaytettyna myydessa osan hinnasta takaisin. Ainoa miinus on se etta vauva tykkaa siita musiikista niin paljon (meidan keinussa 4 eri vaihtoehtoa, mutta paaasiassa haluaa kuunnella aina samaa) etta haluaa kuunnella paljon, ja aiti ja isi on jo erittain kyllastyneita :)

varmaan samoin toiminnoin myös Fisher Prices keinu. On ollut lainassa, enpä varmaan itse ihan hevillä ostaisi. Vauva tykkäsi, nukkui siinä. Kannattaa ainakin. jos on itkuinen vauva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ON HINTANSA ARVOINEN!!!!!!!!

Meillä ostettiin 2005 se kakkoselle joka tykkäsi ja nukkui keikussa.. ei tarvinnut kanniskella koko aikaa ja sai hieman joskus jotain tehtyäkin!

Nyt kolmosella keinu osoittanut todella arvokkaaksi, koska kärsi masunväänteistä ekaset 2kk ja keinussa rauhottui ja nukkui useasti päivisin.

En voi kuin suositella ja noista aina saa rahat pois vaikka huuto.netissä jos haluaa eroon päästä!

SÄilyy hyvänä muillekkin lapsille!!!

Ostin käytettynä fisher pricen vauvakeinun (ei tuo sama malli mutta valoja ja musiikkia siinäkin) kun meidän vauva viihtyi ensimmäisinä kuukausina vain sylissä,liikkeessä ja nukkuikin tosi huonosti. No meidän tyttö ei kyllä viihtynyt keinussakaan, hetken ehkä ja sitten se huuto taas alkoi..eli tosi vähälle käytölle jäi mutta onneksi en maksanut uuden hintaa.Mutta saathan tosiaan uuden keinun varmaan ihan kelvollisella hinnalla myytyä jos osoittautuu turhaksi ostokseksi, tai sitten ostat käytetyn ja pistät uudestaan kiertoon:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat