Kevyet sateenvarjorattaat 3-vuotiaalle matkalle halvat/kalliit???

Vierailija

Harkinnassa on kevyiden sateenvarjotattaiden hankinta jo melkein 3-vuotta täyttäneelle lapselle. Kiikarissa ulkomaanmatka kesällä, jossa tarvitaan menopeliä, kun lapsi ei jaksa kävellä/seistä PegPeregoiden jalkatuen päällä koko päivää. Nuorempi kulkee siis PegPeregoissa ja niissä yleensä kuljetankin kotioloissa molempia.Kysymys kuuluu, kannattaako ostaa vain ns. perushalpismatkikset, esim. Emma, Carena vai panostaa käyttömukavuuteen? Hintansa puolesta ensin mainitut ovat varmasti ok ostos, mutta huolettaa hieman niiden käyttömukavuus sekä aikuisen että lapsen kannalta. Hintahaitarin toisessa päässä olen silmännyt mm. MacLaren Triumpheja, jotka ovat lähes yhtä kevyet kuin em. merkit ja käyttömukavuudeltaan varmaan aivan eri luokkaa. Hintaeroa kyllä melkoisesti... Sitten on olemassa vielä mm. Esprit, Inglesina, Hauck, Jeep joilla mukavanoloisia sattareita. Kokemuksia, kommentteja?

Kommentit (2)

toivotaan, että viesti tulee, ärsyttävät tekniset ongelmat :(

Me teimme samassa tilanteessa näin: ostin Maclarenin Volot (ilman kuomua) Suomesta, maksoin 99e. Ne olivat aivan ihanat työntää, loistava tavarakori, eivät kitisseet, eivät natisseet. Ja väri ihana chili!

Ne olivat meillä satunnaiskäytössä yli 4-vuotiaaksi, ulkomaanmatkoilla vielä jonkun kerran nukahtikin noihin, vaikka makuuasentoa ei ole (eikä mitenkään kaivattu). Aurinkovarjon tosin rattaisiin ostin, mutta mitenkään kuomuakaan ei tarvittu. Painoa noilla vain 4kg! Loistorattaat.

Sitten myin pois ja sain niistä 45e, kun olivat täysin ehjät ja hyvät (kaikki lukituksetkin täysin toimivat). Kestivät myös käyttöä hyvin, kun vielä yli 20kg painavakin niissä matkusti (vaikka painoraja tosiaan se 15kg).

Suosittelen siis lämpimästi laaturattaita: et kadu!

kiitos Emmakaisa. Hyvä, että viestisi tuli perille onnistuneesti.Maclarenit taitavat olla kyllä kannattava ostos juuri siinä, että käytettynäkin ne saa kaupaksi. Ja varmasti säilyttävät ominaisuutensa loistavasti. Meillä olleet esim. Peg Peregot nyt 2 vuotta aktiivisessa käytössä, jopa lumihangessa työnnetty, eivätkä ole mistään kohdin prakanneet.Noita Voloja ei taida muuten enää Suomesta saada? En ole ainakaan itse bongannut (Vaunu-Aitta, Punavuoren Peikko, Oz). Onkohan noita vielä muita..Huomenna olen menossa ehkä testaamaan. Saapa nähdä mahtuuko hyvin isokokoinen alle 1-vee niihin istumaan. Esikoinen kyllä varmaan paremmin mahtuu :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat