Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Haluaisin maalata Stokken tuolin valkoiseksi, nyt pyökki. Pitääköjän kovasti hioa tms...?

Kommentit (7)

Se lakka saattaa reagoida maalin kanssa ja alkaa kupruilla. Maali ei myöskään kestä kolhuja niin hyvin, jollet poista vanhaa pintakäsittelyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli yksi ja sama pyökinvärinen Tripp Trapp on maalattu kahdesti. Ensin kuultovärillä harmaaksi (siitä ei tullut hyvä, piti maalata monta kerrosta ja maalipinta jäi tosi pehmeäksi) ja sitten myöhemmin vielä mustaksi (peittävä maali). Jälkimmäisestä tuli oikein hyvä. Olemme nyt ostaneet kotiin toisen, joka alkujaankin musta, eikä sitä erota tuosta itsemaalatusta.

Maalipinta ei kestä kulutusta ehkä ihan yhtä hyvin, kuin valmiiksi maalattuna ostettu, mutta jos liat pyyhkii heti pois, eivät ne ehdi pinttyä, ja ne saa helposti pyyittyä. Meillä ei ole ollut ongelmia maalipinnan halkeamisen kanssa.

Jos joku eksyy vanhalle ketjulle kuten minä niin kannattaa muistaa pohjamaali, ensin kevyt hionta, sitten pohjamaali otex, kalustemaali empire ohennettuna, kevyt hionta, empire, luonnonkarva siveltimellä! Vesiohenteiset maalit on huonoja jos haluaa kauniin pinnan.

 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat