Vierailija

Mies mikä naisessa viehättää sinua?

Kommentit (15)

Ulkoisesti

-pitkä tukka, mielellään tumma

-isot rinnat vähintään C, mielummin DD-E

-sievä pyörys eli ei mikään satakiloinen, mutta ehdottomasti ei hoikkakaan Pituudesta kun vähentää 100-90 on just sopiva paino

-nätit silmät

-tärkein sitten viimosena eli ystävällinen ilme, koppavat ja /tai tuimat ei kiinnosta

luonne-reilu, ystävällinen, iloinen, puhelias

-huumoria pitää olla!!!!

-ei itseään täynnä, mutta ei saa rypeä itsesäälissäkäänM 37

kukaan ei sano, että pitää olla täydellinen ja virheetön niinkuin me naiset helposti luullaan.Eläväinen ja ihana nainen, omalla tavallaan viehättävä, se riittää.

Ja onneksi yksilölliset mieltymykset vaihtelee, kun meitä naisiakin on niin monenlaisia.

Sinussa on ilmiselvää poliitikon tai ainakin herrasmiehen vikaa tuon diplomaattisen ja ah,todella fiksun ja ihanan vastauksen perusteella(siis oletan että olet oikeasti mies nimimerkin perusteella).Kyllä,mahdollistahan on vaikka meteoriitin iskeytyminen päähän keskellä kirkasta päivää tai kolmisilmäisen hain lentäminen vastaan moottoritiellä.

Haluan ainakin ajatella niin,että EHKÄ minussa n.sata vuotta sitten olikin jotain koska joku mies kinnostui niin paljon,että teki kaksi ihanaa ipanaa kanssani.

Edelleen kuvittelen,tai ainakin toivon, nykyisen ihastukseni nähneen minut lässähtäneen ulkokuoreni läpi.Koska itsetunto on jo pakkasen puolella,energian riittäminen julkisivun kohentamiseen on vaivalloista.

Jos,siis JOS 101 % varmasti tietäisin hänen olevan kiinnostunut, ponnistaisin voimani äärimmilleen kohentaakseni myös ulkomuotoani.Tai ehkä sitten ei tarvitsisi edes ponnistella....Eräs kaverini sanoi kerran kadehtivansa hehkuvaa katsettani.Ehkä sitten se on "se jokin " minussa?

Silmään pistää nämä lihavat teini-ikäiset ja nuoret. Ja niitä on paljon. Ihan käsittämätöntä miten saa itsensä sen näköiseksi niin nuorena. On helppo arvata että monelle noista terveysongelmiakin tulee jo aika nuorena.

Sirous, naisellisuus, iso naurava suu, suuret kosteat silmät, punertavat hiukset, naisellinen pyöreä peppu ja kapea vyötärö. Yleinen olemus terveellä tavalla naisellisen itsevarma

m40

Mutta on silti mahdollista että sinussa on sitä jotain. Ainakin minuun voi vedota hyvinkin paljon ns. kauneusnormeista poikkeava nainen jos siinä vaan on sitä jotakin mikä minuun vetoaa.

Ja toisaalta saa olla monesti vaikka miten täydellinen kaunotar niin ei voisi vähempää kiinnostaa kun on niin vastenmielinen.

M40+

ei ehkä ole kaivattu täydellistä,mutta ulkonäön suhteen joillakin tiukkojakin vaatimuksia.

Miksei kelpaa tällainen:-lyhyt

-pallomaha

-selluliittireidet

-littana perse

-roikkuvat tissit

-lyhyt kaula

-harmaantuvat,maantienväriset hiukset

-iso pottunokka

-kaksoisleuka

-vaatteet a la T-paita ja mustat housutTäällä yksi em.vaatimukset täyttävä,olenko ainoa? jokos miehiä alkoi kiinnostaa?

Viehättävää on luonnollisuus ja keskustelutaito.

Lisäksi kohtuullinen muodokkuus ja kauniit mittasuhteet.

Ujostelu ja estottomuus sopivassa suhteessa.Omani, joka on pienikokoinen, tumma, kaunis nainen, jolla on kauniit hiukset on just ihana.M 33

Kun toinen tykkää pienistä rinnoista, toinen haluaa DD-E-kuppia...

Jopas sulla on tissit eriparia :DDDDLainaus:

- näiden kuvausten perusteella :)

ja roikkuperäisiä naisia laahaa vastaan kadulla harva se päivä.Ja monenikäsiä! Näkyy joillakin heistä talsivan mies ja mukulatkin mukana,joten onpa jollekin heistä löytynyt ottaja.

Tai sitten ihastuksen alkuaikoina on ulkoinen olemuskin ollut jotakin ihan muuta!

Vaikka itsekin lepuutan mielelläni silmiäni kauniissa ulkokuoressa,on kummasti tullut jo muutaman kerran vastaan toteamus: kirjaa ei voi tuomita pelkkien kansien perusteella (paitsi Ruususen).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat