Vierailija

.

Sivut

Kommentit (47)

Todellakin koulussa opetetaan uimaan niin kauan kuin siihen vaan menee! Meni se sitten kuudennelle luokalle asti...

Yksikään uimaharjoittelukerta ei ole liikaa!Uimataito on hengen pelastava taito! Kuinka kukaan vanhempi olisi niin tyhmä ettei antaisi lapsensa oppia itselleen vakuutusta siltä osilta??!!

Onnistui.Tyttö oli aivan paniikin vallassa koska uimatunnilla oli PAKKO hypätä hyppyristä pää alaspäin. Tyttö oli ollut ainoa joka ei ollut sitä suostunut tekemään ja opettaja oli sanonut että seuraavalla kerralla on pakko suorittaa tämä juttu. Tyttö muuten hyvä uimaan, mutta pelkäsi tuota juttua. Minusta tuo oli todella törkeää! Soitin liikunnanopelle ja sanoin, että meidän tyttö ei osallistu enää yläasteaikana uimaopetukseen. Hoidamme uimisen treenaamiset vapaa-ajalla.Samoin, voisin kuvitella, että jos ala-asteella jo olisi ollut jotain pakottamista, niin takuulla olisin voinut kieltää osallistumisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän ne voi sanoa, että "meidän Pekka ei sitten todellakaan opettele lukemaan". Molemmat ovat osana opetussuunnitelmaa, joten kaipa ne pitäisi suorittaa.

Lainaus:

menemisestä saa vapautuksen vain terveydenhoitajan allekirjoituksella (ja isommat tytöt kuukautisten perusteella).
ei tarvitse kuin vanhempien kirjoittaa että on ollut sairaana ja ei voi vielä uida tms.

Lainaus:

Todellakin koulussa opetetaan uimaan niin kauan kuin siihen vaan menee! Meni se sitten kuudennelle luokalle asti...

Yksikään uimaharjoittelukerta ei ole liikaa!Uimataito on hengen pelastava taito! Kuinka kukaan vanhempi olisi niin tyhmä ettei antaisi lapsensa oppia itselleen vakuutusta siltä osilta??!!
Minä voin rehellisesti sanoa että VIHASIN koulun uimahallikäyntejä. Tämä ei johtunut uimataidottomuudesta vaan mm. siitä että aina oli kamala kiire, opettaja päästi pois vasta 20 minuuttia ennen seuraavan oppitunnin alkua, siinä oli sitten kiiresti pukeudutta kun kouluunkin vielä 10 minuutin kävelymatka. Lisäksi niillä tunneilla ei todellakaan oppinut yhtään mitään.Jos lapseni ei halua mennä koulun kanssa uimahalliin niin hänen ei tarvitse. Meidän lapset osaavat jo uida ja voidaan mennä uimaan ilman kouluakin.

Mistä teitä hulluja sikiää? Että jos pitää tehdä jotain mistä ei pidä, niin lapsi saa sellaisen esimerkin, että äitipä tulee ja hoitaa asian, että pikku Jemina-Jessican ei tarvitse pahoittaa mieltään. Kiellättekö kertotaulujen opettelunkin, sillä nehän on PAKKO opetella ulkoa, hui kauhistus. Tai joissain kouluissa voi vielä olla PAKKO kuoria itse perunat. Kiidätkö keittiölle ja KIELLÄT tarjoamasta sellaisia kullannupullesi? Kun lapsesi menee joskus töihin, niin voi olla että hän joutuu sielläkin tekemään jotain, mistä ei pidä.

Hän mahdollisesti keksisi jonkin keinon, jolla tilanne ratkeaa. Eikä niin, että mennään ongelmaa karkuun.Uimaopettajat ovat koulutettuja, joten tuskinpa lapsi heidän silmiensä alla hukkuu...

Meidän poika käy kouun kanssa uimassa joka toinen torstai koko vuoden ajan! Koko luokka on aivan innoissaan asiasta.Viime vuonna poika oli uimatta 3 kk molluskoiden takia ja se todistettiin lääkärintodistuksella, vaikka näkihän opekin näppylät.Meillä on lapsella atooppinen iho, mutta siitä huolimatta emme kiellä uintia. TÄytyyhän lapsen saada nauttia elämästä!n Rasvataan sitten sitäkin enemmän.

joka johtaisi kiusaamiseen, jos on uskon että ei tarvitse mennä uimahalliin.Tietyissä sairauksissa/epämuodostumissa on mahdollisuus saada vapautus tietyistä asioista.

Jos pojallani olisi mikropenis tai tytöllä kovin erikoiset rinnat todellakin taistelisin vapautuksen puolsesta. Järkevät aikuiset ymmärtää asiat ja hoitaa ne sivistyneesti keskenään niin ettei lapsi kärsi.

jotka haluavat kieltää lastaan uimasta ja kehittämästä uimataitoaan valvovien silmien alla. Uimataito on oikeasti elintärkeä taito, ja sitä ei saavuta jos vanhemmat kieltää uimisen. Ap on ns. curling-vanhempi pahimmasta päästä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat