HS tänään: 225 000 euroa asuntolainaa 3000 euron nettotuloilla on ok.

Vierailija

Kyllä meinasi mennä aamupala väärään kurkkuun, kun luin tänään Hesarista, kuinka Hinta & Laadun asiantuntija neuvoi nuorta lapsiperhettä pankkiremontissa. " Rahaa jää sen verran yli, että pääsette kyllä leffaan." Nettotulot siis 3000 euroa ja haaveissa omakotitalon rakennusprojekti, jossa asuntolainaksi tulee 225 000 euroa. Vähän vastuuttomalta neuvolta minusta kuulostaa.

Kommentit (7)

Vierailija

olen kahden lapsen yh, jolla nettotulot 3100 e ja lainaa just ton verran. ihan hyvin pärjään hyvällä suunnittelulla, pistän joka kuukausi muutan kympin syrjään hätävarastaoon.

Vierailija

No huh huh mitä suosituksia - sitten kun vaikkapa perheen pesukone menee rikki ja pitää ostaa uusi, niin talous kaatuu siihen. Tai korot nousevat 1%:lla, niin laina-aikaan tulee heti 5 vuotta lisää.Tuollaisilla neuvoilla meillä on kohta samanlainen asuntokriisi kuin USA:ssa.

Vierailija

kuukaudessa 650 euroa ja hyvin riittää rahat vaikka saan kuussa vain noin 1500 euroa. Tuossahan rahaa on kaksi kertaa enemmän käytössä.

Vierailija

Meillä on nettotulot vähän yli 3000 € eikä ikipäivänä otettais noin isoa lainaa.

Sehän vetäis budjetin ihan hirveän tiukaksi.

Jos tosi tiukkana muuten olis niin siellä elokuvissa olisi ehkä vara käydä kerran kuussa -- "Rahaa jää sen verran yli, että pääsette kyllä leffaan."

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat