Vierailija

huulia on ainakin turvoteltu.

Kommentit (13)

Minun mielestäni hän on kaunistunut silmissä, kun hiuksia on vaalennettu.Ja katsokaas, ei se plastiikkakirurgi ole ainoa vaihtis, oikeanlaisella meikillä saa ihmeitä aikaanMinä siis veikkaan että on stailaaja vaihtunut osaavampaan.Kaunis nainen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

ainakin 185 cm? ja käyttää vielä korkkareitaistuu aina kaikissa kuvissa miesten kanssa, kun on niin paljon pidempi muita
Mitä sitten jos on pitkä ja käyttää korkkareita? Itse olen tuon 185cm ja olen kyllä varma ettei Sanna ole yhtä pitkä.

mitäs sinä siitä noin hermostuit?!Mielenkiinnosta vaan kyselin jos joku tietäisi kuinka pitkä hän onOnko pituutesi sinulle joku ongelma, kun noin korkeelle hyppäsit? :)

Mäkin sen huulia kattelin tänä aamuna, oli jotenkin luonnottoman näköiset.Mutta musta sillä on usein tosi rumat vaatteet, ihme henkselimekkoja ja karseita kuoseja.

Ihan liian vaalee ja luonnoton tukka ja kumma kuminaama siitä on tullut. Tuota tietä jos jatkaa, niin Jacksonille jo alkaa vetää vertoja,for real.

hiukset ja nyt siis ultrablondatut. Alussa oli myös lihavan tytön pyöreät posket, nyt poskille on tehty jotain (ehkä korotettu poskipäitä silikonilla/rasvalla) ja nenä on kavenunut ihan luonnottomaksi. Vähän on lihapullakasvo laittanut itseään uuteen uskoon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat