Vierailija


Taitaa äidillä tulla enemmän ikävä ;) Onneksi tulee jo huomenna aamupäivällä takaisin!

Kommentit (14)


Syödään siis herkkuja ja taidan ostaa pari ritisevän kuivaa omenasiideriäkin :) Ykköseltä tulee hyvä leffa.Eli ihan rauhallisesti otetaan. Saunaan varmaankin mennään yhdessä ;)T:AP

tosin ikää kohta 3v.Jos vaikka mentäisiin syömään ja parille oluelle, mulla on sunnuntaina iltavuoro...Elokuvissakaan ei mee mitään, Ganes ei oikein nappaa...Tai sitten mekin haetaan joku leffa kotiin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Jännää miten sitä joskus toivoo rauhaa ja omaa aikaa ja sitten kun sitä saa, niin odottaakin vaan huomista ja sitä, että lapsi tulee takaisin kotiin.T: AP


Jotenkin tuntuu siltä, että haluaa rentoutua sen ajan, mitä lapsi on hoidossa. Ulos lähteminen vie sitä aikaa. Sitä varten saa kuitenkin aina joskus lastenhoitoa muutamaksi tunniksi.Nyt kun on koko yö aikaa, niin en raaski lähteä kotia pidemmällä. Ihmeellistä logiikkaa, taitaa olla sitä naisten ;)

Nykyään. En odota. Pelkään sitä hetkeä. Mut olenki nykyään alkon ystävä... Tosin osaan olla ilmankin ja kun lapset on kotona kaikki ok, en juo heidän läsnäollessa, voi mennä kuukausikin etteivät ole hoidossa enkä juo... Mutta sitten kun menevät hoitoon, juon juon juon, joskus kolmekin päivää, enkä todella haluais lapsia kotiin pitkään aikaan. Putken jälkeen menee pari päivää että taas olen normi-ihminen ja perheen äiti.

Lapset 4v ja 5,5v.

sit on ne jotka eivät välitä pätkääkään vaan harmittaa ku lähestyy se hetki että lapset tulee taas taloon. Mitä sun ohjelma tänään?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat