Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En vaan osaa vielä käsitellä asiaa enkä suhtautua siihen lainkaan. Tuntuu aivan ihmeelliseltä ja asialta johon en uskonut ja jota en koskaan uskonut tapahtuvaksi.

Olen vaan niin kertakaikkisen ihmeissäni ja puulla päähän lyöty.

Kommentit (4)

Varmasti on aika outo tunne. Minä varmaan saisin p....halvauksen jos meille tulisi poika kolmen tytön jälkeen tosin ei taida lisää muutenkaan tulla mutta jo ajatus on outo.Voit olla varma, että saat useammalta kuulta nyt voitte lopettaa lasten teon kun teillä on nyt se tyttökin. Joka tapauksessa kovasti onnea.

Meillä niitä nimittäin löytyy 8 ja nyt on sitten pikkuinne tyttökin meidän perheessä:)Aivan käsittämättömän hullulta minustakin tuntui ajatus, että meille tulisi tyttö, mutta nyt kun tuo kuopus on "jo" 4 kk niin täytyy todeta, että eipä tuo tyttö pojasta juuri tässä vaiheesa vielä mienkään eroa...mitä nyt on päästä varpaisiin vaaleanpunaisissa kun pojat olivat vaaleansinisissä;D Muuten on niinkuin pojatkin, syö ja nukkuu:)Vielä en pidemmälle osa edes ajatella, mutta voihan olla että jossain välissä huomaan kuinka kiva on kun on äidillekin "omaa seuraa":)Onnea teille pienen tytön johdosta! Tulet kyllä varmasti rakastamaan häntä yhtä paljon kuin poikiasikin!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat