Onko ihan tyhmää laittaa pöytä nurmikolle?

Vierailija

siis pihalla puutarhapöytä? Meillä on kyllä kivetetty alue, mutta on sen verran pieni, että siihen ei mahdu kunnolla sen kokoinen pöytä mitä haluaisin. Haluaisin sellaisen isomman pöydän, jonka ympärille mahtuisi enemmänkin porukkaa. Mutta, onko ihan tyhmän näköistä laittaa pöytä nurmikolle, jos siis kivettettykin alue on olemassa? En viitsisi tuon takia alkaa kivetystä isontamaankaan... Ja sit vielä, onko kauhean hankala sitten hoitaa sitä nurmikkoa (leikata), jos pöytä on siinä? Jaksaako sitä pöytää kuitenkaan aina siirrellä tieltä pois? Onko kenelläkään tällaista ratkaisua, tai mitä ylipäätään tällaisesta mieltä? Ja kyse siis ihan kaupungissa sijaitsevasta okt:sta, ei mistään mökistä.

Kommentit (9)

Vierailija

Muuten jalat on liian alttiita kosteudelle. Aina joskus nostetaan sitten pöytä sivuun ja saadaan leikattua ruoho kunnolla ajaen vaan laattojen päältä.Siivous helppoa, kaikki ruuan murut jää sinne ruohoihin:)

Vierailija

suht tasainen tuo nurmikko on, eli sen suhteen en usko että tulee ongelmia. Tuota kosteuspuolta en ollut kyllä miettinytkään.... ap

Vierailija

Kai sen nyt saa laittaa, mihin haluaa. Jos nurmikkomaa on tasainen, niin siihen vaan. Sille kiveyksellehän sitten voi sijoittaa "keittiön", grillihöskän, apupöydät, "baarin" jne. Tai lapsille oma pöytä.

Vierailija

Meillä on mökillä nurmikolla juuri siitä syystä että kivetetty alue on liian pieni sille. Se on helppo siirtää ruohonleikkurin tieltä (kevyt kantaa), mutta ongelma on nurmikon epätasaisuus, sitä joutuu vähän asettelemaan että saa suoraan ja sama ongelma tuoleillakin. Tasaisella pihalla voi toimiakin.

Vierailija

Ei maksa paljoa ja on sekä nätti että kätevä alusta. Ei tarvi sitten pöytääkään siirtää ruohon leikkuun ajaksi kun nurmikko kuolee sinne ritilöiden alle.

Vierailija

Jos puinen, tekisin alle laatoituksen. Vaikka vain kestopuusta. Ei se oikein tykkää se puu jos on suoraan nurmella.Meillä on muovinen pöytä ja neljä tuolia nurmikolla. Sen kyllä siirtää pois ihan keposasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat