Vierailija

Ei voi olla todellista! Olen siis 26-vuotias ja seurustellut pari kuukautta miehen kanssa, joka on minua 7 vuotta vanhempi. Tai niin luulin. Sinä iltana, kun tapasimme, hän ilmoitti olevansa 33 ja minä uskoin. Olen tosi huono arvioimaan ikiä.No, satuin tuossa näkemään miehen ajokortin ja haloo, se onkin 41! Oikeasti! Olin aivan raivona, että mitä helvettiä. Mies oli häpeissään ja sanoi, että oli halunnut iskeä minut, eikä todellakaan uskonut, että tämä menisi näin pitkälle. Oli koko ajan odottanut oikeaa hetkeä, mutta sitä ei sitten näköjään ollut tullut. Pyysi anteeksi.Mutta haloo, sillä on ollut yli 2 kuukautta aikaa kertoa. Mies on kyllä ihana, mutta... En tiedä, mitä tekisin. Ideoita?

Kommentit (20)

Nämä kommentoijat täällä eivät tiedä missä mennään. Mun ex-mieheni valehteli mulle myös, lastensa lukumäärän. Sain tietää vasta kun asuttiin yhdessä. Ei ollut myöskään ajatellut että tästä tulee suhde, ja sitten totuus oli vaikea paljastaa. En jättänyt miestä, silloin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

onko jotain muita yllätyksiä vielä tulossa. Tällöin miehellä olisi ainakin tilaisuus kertoa jos on vaikkapa avioero menossa tai vasta kohta tulossa, lapsien määrän ym. salaisuudet. (Mistä sitä koskaan tietää?)

Ja kiinnostaisi myös tietää, miksi mies ei ole uskaltanut kertoa oikeaa ikäänsä, ethän sinä enää kuitenkaan ole mikään teini, jolle yli kymmenen vuoden ikäero on suhteellisen paljon suurempi...Luottamus saattaa olla ainakin hetkeksi mennyt ja ajattelisin että nyt kannattaisi ehkä laittaa pienempi vaihde silmään ja tarkastella tilannetta jonkin aikaa, ei siis mitään yhteenmuutto tai kihlaus (saatikka perheenperustamis)juttuja seuraaviin kuukausiin/vuoteen...Ole tarkkana ja kuuntele vaistoasi, se harvoin pettää, korvat sen voivat tehdäkin kauniiden sanojen edessä!

häpeääkö ikäänsä? Eikö se oo naisten juttu siis iän valehtelu.Vaikka en minä ole koskaan valehdellut ikääni olen 41 -vuotias ja seurustelin 4 kuukautta 23 -vuotiaan miehen kanssa. Ja ikä ei meitä erottanut vaan välimatka.

Tiedän tapauksen, jossa mies oli valehdellut ensitapaamisella naiselle olevansa muutaman vuoden vanhempi ja kertonut työskentelevänsä paikassa, johon oli vasta hakemassa, ja asuvansa paikassa jossa ei asunut. Syynä oli vain humalatila sekä halu tehdä naiseen vaikutus sekä se että nainen oli oikeasti vanhempi kuin mies. Tapaaminen johti seurusteluun ja mies joutui tekemään nolon tunnustuksen myöhemmin. Seurustelu kuitenkin jatkui onnellisesti.Itse valehtelin kerran nimeni yhdelle baarituttavuudelle, koska minulla oli ikäviä kokemuksia tyypeistä, jotka jäljittävät jälkeenpäin vaikken haluaisi. En silloin tiennyt, että juttu etenisi, joten pieni valhe ei tuntunut oleelliselta. Jouduin korjaamaan tämän myöhemmin, mutta ei se sen kummempaa aiheuttanut kuin että se oli noloa minulle.

on iso ero kolme- ja nelikymppisen välillä, tosin mies taitaa olla oikeasti 17-vuotiaan tasolla, kun ikänsä menee valehtelemaan.Sua on huijattu 2 kuukautta, nyt on aika nostaa kytkintä. Ootko kysynyt ex- ja nyk. vaimot jo ja lapset?? Ties mistä muusta se on valehdellut.

Ja valheen oikaiseminen on noloa. Kysy mieheltä mieluummin syitä, miksi hän ei kehdannut kertoa ikäänsä vaikka viidennellä tapaamisellanne, minusta se on paljon tärkeämpää kuin itse valehtelu. Enkä sitäkään tarkoita siinä mielessä, että mies pitäisi lempata pihalle, vaan hänen pitäisi tuntea voivansa kertoa sinulle mitä asioita tahansa, myös itselleen epäedullisia,

suhde perustuu kuitenkin luottamukseen.Sanot miehelle että nyt on tilaisuus kertoa kaikki asiat ja jos valheita paljastuu myöhemmin niin se on heippa.

Aika varhaisessa vaiheessahan tuo kuitenkin jo paljastui. Jos mies on ihana, hyvä, että asia selvisi.Ikäerolla ei loppupeleissä ole merkitystä, jos muuten synkkaa.Liekö muuten mitään muuta salannut?

että mies, sen sijaan että olisi rehellisesti sitä mitä on, muokkaa todellisuuttaan haluamaansa suuntaan. Jos haluat elää sen tiedon kanssa että se mitä mies sanoo on totta tai yhtä todennäköisesti ei, niin siitä vaan. Mulla on kokemusta asiasta, ja mielestäni on todella paha merkki jos ihminen ei puhu itsestään totta.

Voit odottaa myöhemmin että jos hänellä on joku muu asia jota ei uskalla kertoa, niin valehtelee jotain mitä arvelee että haluat kuulla. Onko hyvä resepti vaikeisiin päiviin ja kriiseihin, rahavaikeuksiin ja muihin vastoinkäymisiin?Lisäksi 20 vuoden kuluttua hän on 61, ja sinä 46, sinä olet vielä parhaassa vauhdissa ja hän on mahdollisesti osa-aikaeläkkeellä.Lisäksi moni mies ei enää ala tehdä lapsia 40 jälkeen, älä luule että se on itsestään selvää.

tapasin nimittäin vuosia sitten miehen joka valehteli ikänsä 8 vuotta nuoremmaksi kun mitä hän olikaan. Meni ihan täydestä, oli sen verran nuoren oloinen. Hän on nyt 41. Sama mies ;) ?

Se että valehtelee tuollaisia ei lupaa hyvää; tuollainen ihminen ei ole rehellisesti oma itsensä vaan muokaa tarpeen tullen todellisuutta itselleen suosiolliseen suuntaan. Niinkuin voit huomata. Ja kokemusta on. Vaikka kuin pyytelis anteeksi, niin perimmäinen luottamus loppuu heti. Ja on aika vaikeaa arvostaa iihmistä, jolla ei ole pokkaa rehellisyyteen.

Tuon kanssa olet ennen pitkää tilanteessa, jossa kuvittelet itsesi vainoharhaiseksi, kun vaistosi ja tunteesi sanoo yhtä ja mies kertoo toista.

en siksi että se onkin vanhempi ( ei sen niin väliä ole!) vaan siksi että se on todellakin 2 kuukautta VALEHDELLUT MULLE noin kiinteästi itseensä liittyvästä asiasta. On taatusti valehdellut muutakin, enkä jäisi huijattavaksi enää pidemmäksi aikaa. Ihan oikeasti, miten mukava voi olla mies joka pitää oikeutettuna valehdella iskemistarkoituksessa? mistä sä sen mukavuuden ja hyvän työpaikan tiedät (ja työpaikanperusteella nyt ei muutenkaan kannata miestä valita, vaikka sinänsä työpaikan - minkä tahansa työpaikan - olemassaolo tietysti on hyvä asia) kun se kerran valehtelee muissakin kertomuksissaan?Jätä se, äläkä koskaan itse syyllisty samaan. Ehkä sekään ei tee sitä enää toista kertaa. Jos nyt painat sen villaisella, te eroatte kuitenkin piakkoin kun sinulle alkaa paljastua mitä sen iskuesityksen takana on (silloinhan ne ovat aina mukavia olevinaan), muttamies luulee olevansa oikeassa ja seuraava nainen saa hänet eteensä entistä niljakkaampana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat