Seuraa 

pieni gallup: paljonko maksatte lapsenne päivähoidosta/kk

onko kysymyksessä pph vai päiväkoti vai hoitaja ?

montako tuntia lapsenne hoidossa? missä päin Suomea?

kyselee ulkosuomalainen...

Kommentit (15)

Hei!Onko kenenkään perheessä ollut sellaista tilannetta, että molemmat vanhemmat olisivat opiskelleet ja lapset olleet hoidossa? Kuinka monta lasta on ollut ja onko ollut puoli- vai kokopäivähoito?Meillä on vuodenvaihteen jälkeen todennäköisesti sellainen tilanne että molemmat vanhemmat opiskelevat ja hoitoon pitäisi laittaa kaksi lasta.

Osaakohan kukaan sanoa kuinka paljon tämä tulee maksamaan? Kyseessä olisi kokopäivähoito 8.00/9.00-15.00/16.00*Kiinnostunut

Maksu on meillä yhdestä lapsesta 200/kk, molempien vanhempien tulojen mukaan.(korkein mahdollinen maksu) Lapsi on 9 tuntia päivässä perhepäivähoidossa. Asumme Janakkalassa. Eikös se olekaan sama maksu joka paikassa??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osapäivähoito (4 h / päivä) perhepäivähoidossa tai päiväkodilla maksaa täällä 120 e / kk.

Tämä on enimmäismaksu, jonka joutuu maksamaan, jos perheen bruttotulot ylittävät n. 3500 e/kk (en muista tarkkaa rajaa). Pienempituloiset saavat alennusta.Mielenkiintoinen gallup, osallistukaa eri puolilta Suomea!

kunnallisella pph:lla ja 4 säännöllistä vapaapäivää kuussa, tekee 161,90. Siis maksimimaksu, josta on vähennetty nuo neljä vapaata.Eikös tosiaan nuo maksut ole valtakunnassa kaikki samat?

200 + 180 (vai olikos se 150) euroa kahdesta kokopäiväisesta (vähintään 7h) lapsesta kunnallisessa päivähoidossa. Tämä on se suurin maksuluokka. Helsingissä. Ja osapäivähoidossa (4h) meni yhdestä myös se 120 euroa, ja se on suurin maksu.

yhdessä toisen perheen kanssa eli hoitorinki pyörii. Maksamme vain työnanajakulut sekä vakuutukset eli kahden lapsen kotihoito maksaa kuussa n. 200 euroa. Kiitos kunnan, joka tukee yksityistä hoitoa reippaasti.Opiskelijakysymykseen. Jokunen vuosi taloudessamme oli kaksi opiskelijaa. Yksi lapsi oli kokopäivähoidossa, tosin vapaapäiviä oli kuukaudessa. Hoitomaksu oli 0 euroa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat