Vierailija

hei, Hollannissa asuvat äidit, olemme etsimässä kalustettua asuntoa ja vaikeuksia tuntuu olevan. Olemme seuranneet funda.nl-palstaa, mutta toistaiseksi ei ole löytynyt. Olemme nelihenkinen perhe ja tarvitsemme kuitenkin aika ison asunnon + mahdollinen aupair-tyttö ehkä vielä tulossa. Onko jotain muuta väylää mistä voisi katsella asuntoa? Olemme tulossa vain vuodeksi, joten sikis kalustettu asunto. Ja olemme siis muuttamassa Leidenin lähistölle. Ja onko kokemuksia Elckelyc-koulusta?

Kommentit (3)

Hei,Me ollaan muuttamassa Hollantiin (Haagiin) elokuun alusta. Löydettiin asunto helposti välittäjän avustuksella (Kimmel). Laitoimme heille tiedot, mitä etsimme ja tarvimme (ml. hintakatto). He sitten valitsivat n. 10 asuntoa, joihin kävimme tutustumassa 1.5 päivässä. Niiden joukosta (onneksi) löytyi sitten sopiva asunto. Minusta tuo oli helppo vaihtoehto, eikä välittäjän palkkiokaan ollut huima.Tsemppiä!

kattopaaka ilmotuksia tolta nettisivulta. Siella on usein kalustettuja asuntoja vuokralle (ei tosin mitaan edullisimpia). Ja sinne voi myos jattaa ilmoituksen. Onnea! Ja tervetuloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat