mista kalustettu asunto hollannissa?

Vierailija

hei, Hollannissa asuvat äidit, olemme etsimässä kalustettua asuntoa ja vaikeuksia tuntuu olevan. Olemme seuranneet funda.nl-palstaa, mutta toistaiseksi ei ole löytynyt. Olemme nelihenkinen perhe ja tarvitsemme kuitenkin aika ison asunnon + mahdollinen aupair-tyttö ehkä vielä tulossa. Onko jotain muuta väylää mistä voisi katsella asuntoa? Olemme tulossa vain vuodeksi, joten sikis kalustettu asunto. Ja olemme siis muuttamassa Leidenin lähistölle. Ja onko kokemuksia Elckelyc-koulusta?

Kommentit (3)

Vierailija

Hei,Me ollaan muuttamassa Hollantiin (Haagiin) elokuun alusta. Löydettiin asunto helposti välittäjän avustuksella (Kimmel). Laitoimme heille tiedot, mitä etsimme ja tarvimme (ml. hintakatto). He sitten valitsivat n. 10 asuntoa, joihin kävimme tutustumassa 1.5 päivässä. Niiden joukosta (onneksi) löytyi sitten sopiva asunto. Minusta tuo oli helppo vaihtoehto, eikä välittäjän palkkiokaan ollut huima.Tsemppiä!

Vierailija

kattopaaka ilmotuksia tolta nettisivulta. Siella on usein kalustettuja asuntoja vuokralle (ei tosin mitaan edullisimpia). Ja sinne voi myos jattaa ilmoituksen. Onnea! Ja tervetuloa.

Vierailija

Hei,olen samassa tilanteessa kanssasi. Olemme kolmihenkinen perhe ja muuttamassa 4 kuukaudeksi Hollantiin, Wageningeniin syksyllä. Vielä ei ole meilläkään tärpännyt asunnon kanssa, mutta sain työpaikaltani useita linkkejä asunnon etsimiseen, suuri osa tosin on Wageningenin alueelle. Mutta muutamasta saattaisi olla sinullekin apua:

http://www.onderhuur.net/index.cfm?lang=en

http://www.kamernet.nl/dsp_uk.php

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat