Minulla on luultavasti syöpä :´( En tiedä miten selvitä tästä, lapset alle 3-vuotiaita

Vierailija

Kävin lääkärissä jatkuvien vatsavaivojen ja kipujen takia, lääkäri tunnusteli että vatsalaukun/ohutsuolen rajamailla tuntuu suuri kova patti.

Otettiin labrakokeita ym ja tähystys ym on edessä, mutta verikokeistakaan ei tietenkään vielä ole tuloksia tullut.

Lääkäri sanoi että on mahdollista että vatsassa/suolistossa on kasvain.

Enenpää ei halunnut ottaa kantaa ennen kun saadaan tutkimuksista tuloksia.Olen varma että se on kasvain :´( Mikä muukaan voisi olla kova iso patti vatsan alueella? :(

Ja on siinä kohtaa että joko vatsassa tai ohutsuolessa, joten molemmissa ennuste on huono.Minulla on 2 alle 3-vuotiasta lasta, en kestä ajatusta että he menettävät äitinsä. En kestä ajatusta siitä surusta ja ikävästä mitä he kokevat jos kuolen :´(Olen jo valmiiksi miettinyt mitä teen jos minulla todetaan syöpä. otan paljon valokuvia ja videokuvaa itsestäni lasten kanssa, kirjoitan heille " kirjeitä" tai päiväkirjaa jota isä saa heille lukea. Piirrän heille kuvia ym , jotta heille jää minusta muistoja.

Pelottaa ja itkettää ja sattuu niin vietävästi :´(

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Tasan yhden asian olen oppinut: turha murehtiminen on energiantuhlausta! JOS sairastuu, niin se on jatkuvaa odottelua, pikkuhiljaa tihkuvia tietoja ja elämää lääkärinkäyntien välillä. Jos tämän väliajan murehtii ja itkee, niin menee kyllä elämä hukkaan. Toki välillä pelottaa, mutta tsemppaamalla sen pelon saa pois. Olen elänyt erilaisten syöpien kanssa vuodesta 2000 ja tällä välin mennyt naimisiin ja saanut kaksi lasta. Niin paljon kun tähän aikaan on sisältynyt murheita, niin olemme eläneet ihan täysipainoista elämää!Älä itke kuolemaa, kun et edes tiedä mistä on kyse. Vaikka sairastuisit, niin sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet selvitä. Niin kauan on toivoa kun sitä ei enää anneta!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


että on mahdollista että on kasvain, koska itse heti paniikissa kysyin voiko se olla syöpää. mutta muutkin oireeni huomioon ottaen ei sanonut tyrästä mitään, laittoi vain lähetteitä ja sanoi että katsotaan ne nyt ensin. itse olin niin paniikissa että en tajunnut kysellä enempää.ap
Vierailija

mä ehdotan edelleen et se on tyrä

olet nuori ja siksi syöpä harvinainen tuolla alueellakävitkö sä tervkeskuksessamitä labroja ne ottipääsetsä tähystykseen miten pian, luulis et olisit ykkös kiireellinen jos syöpää lääkäri epäilisis

Vierailija

kuten muutkin. Ja toivottavasti ei kuitenkaan ole pahanlaatuinen kasvain. Olen itse se lapsi, jonka äiti sairastui syöpään kun oli ihan pieni ja äitini on edelleen elossa ja minä 25-vuotias:)

Vierailija

Itse olen myös terveydellisesti aika vaikeassa tilanteessa, tutkimukset edessä, en suostu edes ajattelemaan pahimpia vaihtoehtoja. Tsemppiä sinulle!

Vierailija

ja edelleen on täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Kyseessä oli hyvänlaatuinen kysta. Yleensä eivät ole nuorella iällä pahanlaatuisia. Selviät varmasti. Nyt reippautta! Saat ajan lääkäriin, patti poistetaan ja saat jatkaa onnellisesti elämääsi lasten kanssa:)

Vierailija

Ymmärrän kyllä hätäsi ja mietteesi. Olen itsekin sellainen, että mietin asiat valmiiksi sen pahimman vaihtoehdon mukaan. Jotenkin vaan tuntuu lohduttavalta tietää, miten asiat järjestyvät, jos käy huonosti. Tähän mennessä ei kuitenkaan onneksi vielä kertaakaan ole se pahin vaihtoehto käynyt toteen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat