Seuraa 

Kysyn tälläkin palstalla ja monella muullakin jos joku tietäis!Onko kellään tietoa minkälaisia kirjoja on olemassa jossa olis vaatteiden ohjeita BabyBorn-nukelle? Ei ole väliä onko ompelu, kudonta tai virkkaus kaikki tiedot otetaan vastaan!Kiitos vastanneille jo etukäteen!

Kommentit (3)

kirjoista en tiedä, mutta muistelisin että ainakin viime ja tämän vuoden Suuri Käsityö-lehdissä on ollut jonkin verran BB:n vaatemalleja, niin kudottuja kuin neulottujakin. Tsekkaapa kirjastosta löytyykö sieltä noita lehtiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Baby Bornille sopivat noin 43 cm nuken vaatteet. Viime vuosien Suuressa Käsityölehdessä ja Modassa ja Novitassa on ollut ohjeita. Kannattaa selata kirjastossa vuoden viimeistä lehteä, jossa (ainakin Käsityölehdessä) on hakemisto, niin löytyy nopeammin.Sitten on ainakin yksi hyvä kirja, jossa eri kokoisten nukkien peruskaavoja:WIMAN-OLSSON, GIA

Teos OMPELEN NUKELLENI

1972

951-30-2051-7Tässä on neuleohjeita liivihameeseen, ponchoon ja myssyyn:

http://www.ullaneule.net/joulu05/ohjeet_sanni.htmJa aika ihania nukenvaatekaavoja löytyy myös CraftnetShopista:http://www.craftnetshop.com/shop/index.php?cPath=48_53Niissä tosin työohjeet englanniksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat