Vierailija

.

Kommentit (9)

että pitää olla mukana kuvallinen henk. todistus. Kellään kokemusta, omakohtaista siis, saako passin todellakin viikossa, kuten nettisivuilla luvataan. Lähtö on 5.6. Henkilökorttikin olisi OK, mutta siinä toimitusaika on n. 2 viikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikkei sitä koskaan kysytäkään, niin kenkilöllisyys on pystyttävä todistamaan. Poikani oli Ahvenanmaalla luokkaretkellä ja sinnekin vaadittiin. Vaatijana ei siis ollut koulu, vaan oli yleinen sääntö. Kannattaa hankkia se passi, onpahan muutakin käyttöä varten valmiina.

Se voidaan tarkistaa hytissä matkustavalta aikuiselta, mutta ei aina edes häneltä. Kela-kortin voi ottaa mukaan varoiksi.

Tietty, voimassaoleva passi on kyllä hyvä olla olemassa aina, eihän sitä tiedä koska tulee pikalähtö vaikka kauemmaskin.

Ollaan erottu ja isä ei varmasti mukaan lähde, mutta kirjallinen lupa riittänee. Ja passia hankitaan sen takia, että sen saa nopeammin kuin henkilökortin. Ja kyllä, 15-vuotias tarvitsee virallisen kuvallisen henkilötodistuksen, Rruotsinristeilyllekin, kuvallinenkaan kelakortti ei kelpaa matkustamiseen.

Aina ovat luvanneet viikossa ja niin on myös saatu. Ihan normaalilla hinnalla. Korkeahan se normaalikin nykyisin on, kun ei ole kuin viiden vuoden passi ja kaikilla lapsilla pitää olla oma. Meidänkin perheellä on kuusi passia.

Eli käykääpä heti passikuvassa, siinä on tarkat säännöt nykyisin. Ja sitten molemmat vanhemmat mukaan viemään passianomusta, näin saatte kaikkein nopeimmin. Ehditte varmasti! Hyvää matkaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat