Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten laihduit ilman liikuntaa? Jaa kokemuksesi avuntarvitsijoille

Vierailija

Konkreettisia esimerkkejä ruokavaliosta. Mitä söit ja mitä jätit syömättä? Paljon laihduit ja missä ajassa?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija:

Lainaus:


Konkreettisia esimerkkejä ruokavaliosta. Mitä söit ja mitä jätit syömättä? Paljon laihduit ja missä ajassa?
yksi ruikuttava sohvaperuna, tiedätkö että kun pääset 40kympin ikään niin mikään muu ei enää auta kuin liikkuminen. Sitäpaitsi et voi kiinteytyä ilman liikuntaa joten vakka laihtuisit, nahka jää roikkumaan, se on melkeen ällömpää kuin läski.

Vierailija:

Lainaus:


Liikkuminen on sitä paitsi paljon miellyttävämpää kun paino on jo hieman pudonnut.
Viitsit kuitenkin kävellä jääkaapille? Valitettavasti ihminen ei pysy kovin iäkkääksi terveenä jos ei liiku..voisin luetella monta eri sairautta jotka vain odottavat puhkeamistaan (diabetes, sepelvaltimotauti, osteoporoosi, jännitysniska, päänsärky, ..)

Vierailija:

Lainaus:


T. 7 kg puolessa vuodessa liikunnalla lihonut
JOs et YHTÄÄN muuta ruokavaliota niin liikunta laihduttaa, se voidaan ihan laskea kynällä ja paperilla. Sinä olet tod näk syönyt enemmän tai kasvattanut lihaksiasi.

Laihduin vajaassa vuodessa 18 kiloa. Söin koko ajan hyvää ruokaa enkä nähnyt nälkää yhtenäkään päivänä. Syön edelleen samalla tavalla ja paino pysyy.

Tai nopeamminkin taisi pudota, mutta puolen vuoden päästä saldo oli tuo. Jätin aamupalan pois, sitä en ole " normaalistikaan" pystynyt syömään, mutta imetys- ja kotiäitiaikana aloin syömään turhan tuhtia aamiaista. Ja tuhdin aamiaisen jälkeen oli lounasaikaan jo kamala nälkä! Ihme juttu.Lounaaksi söin usein salaattia (lisukkeena kanaa tai kinkkua ja raejuustoa) ja ruisleipää tai kasvissosekeitto/tomaattikeittoa tms. Siis ihan reippaasti vatsan täyteen. Sitten iltaruuaksi söin ihan mitä mieli teki, ja vatsan täyteen. Illallakin vielä iltapalaa, välillä tuhdimpaa ja välillä riisikakkuja kevyellä juustolevitteellä ja keittokinkulla. Reilusti vettä. Iltapäivän makeannälkään Pepsi Maxia, ja riisikakkuja jos oli nälkä.En ollut fanaattinen missään asiassa, pikku lipsahdukset kuuluvat asiaan ja ehkäisevät totaalista repsahdusta ja luovuttamista.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat