4v turva-istuin? koroke? airbag?

Vierailija

Eli miten kuljetatte 4v:nne? Meillä on tähän mennessä istunut etupenkillä kasvot moenosuuntaan turvaistuimessaan. Nyt ostettiin uudempi auto, jossa on matkustajan paikalla airbag. Lapsen turvaistuin on myös jäämässä pian pieneksi, eli kysymyksiä: ostanko isomman istuimen, vai joko voisi ostaa pelkän korokkeen ja turvavyön ohjaimen? Minne sijoitetaan; etupenkille vai takapenkille?

Kommentit (10)

Vierailija

Olen pitänyt lasta edessä, koska edessä ei ole airbagia ja ajamme aina kahdestaan. On mukavampaa ajaa pitkiä matkoja kun lapsi on vieressä, eikä jossain selän takana.

Vierailija

eli lapsen istumisesta etupenkillä. meidän 4v poika istuu etupenkillä(ei airbagiä tietty), koska voi pahoin takana ja etupenkillä ei. mielestäni lapsi ei vielä saisi istua edessä, mutta mies on selittänyt, että ainoa asia, miksi ei saa istua edessä, on juuri se jos törmää itse takaapäin. mutta mitä jos joku törmää perään? ihan tottahan se on, yhtä lailla voi joku ajaa sun perään.

Vierailija

Minä hankkisin turvavyöistuimen ja laittaisin sen takapenkille. Airbagista on enemmän haittaa kuin hyötyä alle 15-vuotiaalle lapselle.

Vierailija

yleensäkään ei tod ole turvallista kuljettaa lasta etupenkillä.. Eikä todellakaan, jos on airbag!! Ja turvaistuin pitää vielä olla.

Vierailija

Keskellä takana on kaikista turvallisin paikka autossa, joten lapsi siihen jos on mahdollisuus. Miksi muuten nyt olette edessä pitäneet? Airbag-paikalle ei noin pientä voi laittaa.Istuimesta, ostakaa turvavyöistuin. Pelkkä koroke ei minusta tuon ikäiselle vielä riitä.

Vierailija

Istuin ostettiin, kun poika oli 3v ja vanha istuin hajosi lentomatkan aikana. Nyt poika on 6v ja selkänoja irrotettiin hiljattain, pelkällä korokkeella poika istuu vielä jonkin aikaa. Pienemmällä lapsella pelkkä koroke ei toiminut hyvin, sillä vyö asettui huonosti kaulalle. Selkänojassa oleva turvavyön ohjain korjasi tämän ongelman.Istuimen asettaisin takapenkille. Vaikka airbagin saisi avaimella pois käytöstä, se ei silti ole turvallinen paikka lapselle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat