Miksi jotkut eivät muka osaa sanoa voiko tulla kylään viikon päästä?

Vierailija

Tai sitten ei vaan tiedä sattuuko viikon päästä huvittamaan.

Kommentit (13)

Riippuu esim. siitä millainen työviikko on takana. Joskus leppoisa ja viikonloppuna energiaa tehdä vaikka mitä...! Joskus taas raskas työviikko, ja viikonloppuna haluaa vain maata sängyssä ja lueskella tmv. ruuaksikin tilaa vain pitsaa kotiin.Monissa ammateissa ei etukäteen tiedä mitä ensi viikolla luvassa, voi tulla ylitöitä tmv. yllättäen, siksi ei viikkoa aikasemmin osaa sanoa sopiiko tapaaminen vai ei.On kamalaa jos tietää että vieraita on tulossa, mutta itse ei jaksaisi heitä vaan haluaisi olla rauhassa. Kamala stressi ja vieraista ei nauti vaikka nätisti hymyilisi, oikeasti vaan odottaa millon lähtevät.Ja ihmisiä on eriluonteisia, ei kaikkia kiinnosta suunnitella etukäteen menojaan viikkoa aikaisemmin. Juuri ilmat ymv. vaikuttaa myös siihen mitä haluaa tehdä.

Kyllä aikuiset ihmiset pystyy sopimaan sitovasti viikon päähän menoja, jos se meno on heistä riittävän hauska ja hyvä juttu. Jos taas hauskempakin voisi olla, niin silloin jotkut idiootit vaan pitää hommaa auki ja odottaa, että tulisko sittenkin jotain parempaa.

Saatettiin lähteä viikonlopuksi pidemmällekin reissuun suunnittelematta etukäteen.Toisaalta me myös sovimme ystävien kanssa tapaamisia, ja niistä pidettiin tietenkin kiinni.Onko teillä lapsia? Jos he eivät ole niin innoissaan lapsiperhevierailusta, että olisivat valmiit sopimaan sille aikaa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat