Vierailija

Liike myy kylpyhuonekalusteita, laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan. Nimi on kuitenkin vielä hakusessa.

Sivut

Kommentit (77)

On suomalainen, mutta kuulostaa tavallaan myös italialaiselta=tyylikkäältä. Mutta ehdottomasti pitää yhdistää tosi pelkistettyy ja tyylikkääseen imagoon, ei mitään suomalaisromantiikkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Ja anteeksi jos copy pahastuit, en mitenkään sorsi ammattikuntaanne, mutta tässä vaiheessa jokainen satanen on menoerä.. Ja kun liikkeen perustaminen joskus keväällä on totta eikä vaan suunnitelmissa, ehkä palkkaammekin copyn. Toistaiseksi vasta mietitään ehdotuksia.
Tosin ei kai se sinustakaan mukavaa olisi, jos naapurissa jaettais niitä kylppärikalusteita ilmaiseksi ;-) Mutta ymmärrän yskän, ja onhan sitä aluksi monenlaisia kuluja. Onnea yrityselämän alkuun!

Muutama sata euroa on MELKO PIENI satsaus siihen nähden, että yrityksen nimi on yksi oleellisimmista asioista, joita voi kuvitella, kun perustaa uutta yritystä.Samat tyypit varmaan tekee kirjanpidonkin itse, vaikkei ole mitään taustaa, jotta tulisi halvemmaksi. No, kaikki varmaan lopputuloksen.

Kivempäähän tämä on kuin lasten nimien miettiminen. Ja lasten nimiä täällä kysellään jatkuvasti.Itse asiassa rupesin miettimään, että voisin palkata copyn keksimään nimeä (ja hyvää tarinaa sen taakse) tulevalla lapselleni. Se luultavammin menee vaihtoon vielä epätodennäköisemmin kuin joku liikkeen nimi.t: se Furdoa ehdottanut

Kun täällä on näin paljon niminikkareita liikkeellä, niin saanko tunkea samaan ketjuun ja kysyä nimiapua hoitoja tekevälle yritykselle (kosmetologiset hoidot, aroma- ja vyöhyketerapia ja hieronta). Voin toki aloittaa omana ketjuna.

Lainaus:

Voisit edes luvata jonkinlaisen maksun voittajalle, tuo on tosi alhaista kinuta täällä valmista nimeä verbaalisesti heikolle miehellesi...
Miten rahallinen palkkio pitäisi antaa? Postittaa ip-osoitteen perusteella?

Nämä ylellisyysjutskat on just niitä mistä ihmiset karsii ensimmäiseksi. Laatat ym. ostetaan Prismasta tai K-Raudasta jos on ihan pakko.Tell me about lama.

oli aikoinaan Sallassa (ainakin viel 2006 näin sen kyltin siel kylällä, ohi kulkeissani) ja nimi kuulemma juontaa jostain suosta jonka nimi on Äteritsiputeritsipuolilautatsisuo, mutta en ole ko. suota kyllä löytänyt

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat