Vierailija

.

Kommentit (24)

Se ei siis kykene antamaan hoitotädille kuin itse poimimiaan kukkia tai itse askartelemansa kortin.Muut lahjat ovat minulta ja mieheltäni, eivät lapselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minun mielestäni lapsen ei sovi kiittää ketään aikuista alkoholilla koska hän ei voi ostaa alkoholia eikä hän saa sitä pitää hallussaan.. Mutta jos lapsen vanhempi haluaa kiittää jostain niin se on asia erikseen, vanhempihan voi antaa mutta lapsen kiitos pitää olla "lapsekkaampi".

viinipullo tai kuohari on sitten isänsä ja minun lahja opettajalle.Eihän se lapsi myöskään ole niin innostunut esim. saippuioista tms, eikä mummot barbeista ja autoista, joita lapselle antavat. Lahja annetaan lahjan saajaa ajatellen.

Mun lapseni ei anna hoitotädille yhtään mitään lahjoja, minä sen sijaan annan. Minä myös juon itse alkoholia, mutta koska en tiedä hoitotädistä, en viitsi sille antaa.

Mutta voi tosiaan muuten miettiä, onko alkoholilahja sopiva. Joskus se voi ollakin. Kerran meidän koulun kuraattori sai punkkupullon sellaiselta oikein kunnon riiviöltä, joka oli todellakin oli aiheuttanut jos jonkinlaista työtä kuraattorille. Tässä kohtaa lahja oli mielestäni ihan ok.

Lahja on kiitos opettajan tai hoitotädin työstä. Siitä työstä on toivottavasti alkoholi kaukana. Joku makea herkku voisi olla kiva, tai ihan vaan kukkia.

esim kuohuviiniä tai konjakkia opettajille. Harva haluaa mitään tavaraa tai kukkia. Aina on kelvannut, olen kysynyt etukäteen sopiiko tuoda.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat