Vierailija

Etsin edullista, melko vähän käytettyä keskikokoista autoa, ja noita tulee nettiautosta tekemilläni hauilla ruudulle.En vain tunne ketään kenellä olisi kokemusta ko. merkistä.

Kommentit (6)

Meillä on ollut Daewoo Evanda ja hinta-laatusuhde kyllä oli todella kohdallaan! Ei moittimista. Sittemminhän Chevrolet osti Daewoo merkin ja kaikki mallit siirtyivät suoraan Daewoosta Chevroleteiksi siis tuo Evandakin on nykyään Chevrolet Evanda.Tutulla on myös Kalos-malli ja oikein mukava pikkuauto on sekin. Kiva ajaa ja isomman tuntuinen kuin onkaan.Suosittelen!

Meillä on ollut Daewoo Evanda ja hinta-laatusuhde oli kyllä todella kohdallaan. Chevrolethan osti koko Daewoo merkin ja nykyään kaikki Daewoot ovat Chevroleteja.Tutulla on myös Kalos-malli ja on tosi hyvä ja kiva auto. Mukava ajaa ja isomman tuntuinen kuin onkaan.Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vm 2003, eli merkki muuttui silloin Chevroletiksi. Se oli käytettynä halpa, vähän ajettu. Siinä on toimiva ilmastointi, ja se on suuri ja hyvännäköinenkin. se on ollut mulla nyt puolisen vuotta, ja toimii moitteetta. Talvellakaan ei ollut mitään ongelmia, lähti käyntiin kuin unelma. Kuulemma siinä lämmityslaite on melko huono, mutta viiime talvi ei ainakaan täällä etelässä ollut mikään erityisen kylmä, joten auto lämpeni ok. Lämppäriä täytyy kyllä puhallutta pakkasella täysillä (aluksi), joten ajon alussa ei voi kuunnella radiota. Mutta kun jaksaa kymmenisen minuuttia odotella, auto kyllä lämpiää. Voin näin vähäisen käytön jälkeen suositella lämpimästi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat