Vierailija

Kommentit (19)

Syylä oli 10 vuotta. Olin jo epätoivoinen,kun mikään ei tehonnut.Sitten päätin, että nyt vaikka kaivan sen veitsellä ulos. Aloin käyttämään ihan perussyylänpoistonestettä 2 kertaa päivässä. Joka kerta, kun siitä lähti irtoamaan, kaivoin mekaanisesti syylää pois niin paljon, kuin vai sai. Joskus vereslihalle asti. Ja taas päälle nestettä aamuin illoin. Ja taas kaivettiin. Niin kauan kaivoin, kun siinä näkyi mitään. Se viimeinenkin musta piste pitää saada pois, mutta syylä kasvaa heti takaisin.Tähän operaatioon meni puoli vuotta. Se vaati sitkeyttä ja ja kaivamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jalkapohjan iho on aika paksu, eikä se sattunut. Enemmän se vaati sitkeyttä siitä, että pystyi katsomaan vereslihaa, kun sitä kaivoi.En tiedä, miksi en saanut tuota syylää pois. Tuleeko niistä jotenkin sitkeämpiä, mitä kauemmin ne ovat? Jotkut pienemmän syylät olen saanut pois käyttämällä muurhaishappoa (apteekista), mutta tähän ei edes se myrkky tehonnut.

Hei,

kaikki mainitut keinot ensin kokeiltuna apu löytyi luontaistuoteliikkeestä ostetusta Tea tree oilista, jota laimennetaan pari tippaa veteen ja sivellään aamuin illoin syylä. Viikossa lähti pojan jalkapohjasta.

M

Cryo-hoidossa lääkäri vuolee ihoa pois niin paljon kuin lähtee jäädyttää syylän typellä. Sitkeinkin tapaus tarvitsee vain 3-4 hoitokertaa, ja samalla voi hoitaa kaikki syylät. On kivutonta. Jos on työterveyslääkäri käytössä niin on jopa ilmaista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat