Koulu jakoi 8-luokkalaisille lapsille KONDOMEJA! Olen järkyttynyt!

Vierailija

Miksi lapsille pitää tuputtaa jo näin varhain aikuisten asioita. Tuollaiset asiat eivät kuulu 13-14-vuotiaan maailmaan! Ja sitten ihmetellään miksi lasten lapsuus lyhenee koko ajan...

Sivut

Kommentit (61)

kasiluokkalaisissa on eroa: toiset puhaltaa kortsuista ilmapalloja, toiset käyttää niitä ihan muuhun. kuitenkin näitä jälkimmäisiäkin on, eli kyllä seksivalistusta pitää antaa jo tuolloin ja siihen kuuluu myös kortsujen jako.

Vierailija:

Lainaus:


Niin meillekin on jaettu, kun tuolloin on sukupuolivalistusta koulussa. Saapahan pojat harjoitella sen käyttöä ihan rauhassa :)
kun ei itse muista saaneensa valistuslehteä ja kondomia. =) Mutta olen samaa mieltä siinä että lapset aloittavat liian varhain seksielämän toiset onneksi vain puheiden muodossa =)

Minä myös muistan kuinka saatiin yläasteella kortsut ja luokassa laitettiin kiertämään joku esine ja kaikki sai kokeilla kuinka kortsu laitetaan oikea oppisesti.Miettikää tuota ikää. Kuinka moni teini kehtaa käydä kaupassa ostamassa kortsuja? Se yksi ainoa koulussa ilmaiseksi jaettu kortsukin voi tulla tarpeeseen.

Vierailija:

Lainaus:

Lapsille ei kuulu seksiasiat ja sillä sipuli! T. ap
Vierailija:

Lainaus:

Lapsille ei kuulu seksiasiat ja sillä sipuli! T. ap
Okei, ilman tätä kommenttia olis voinut mennä läpi tämä juttu. Mutta ihanko oikeasti MURROSIKÄISILLE ei tarvitse seksiasioista puhua? :D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat