Seuraa 

Elikkä onko siis ihan kesä rattaat vai kulkeeko lumella/ sohjossa miten hyvin? Entä mahtuuko hyvin ovista, hissiin? Miten leveät? ja kuinka bussissa liikkuminen onnistuu?T.Silja ja ipanat 2v ja 2kk

Kommentit (2)

Hei,yhden päivän talvi-kokemuksella kerron, että kyseiset rattaat ovat hyvin raskaat työntää muutaman sentin lumessa. Keväällä ostin nuo rattaat " kaupunkirattaiksi" , jotka ovat aina valmiina autossa ja joita käytän käydessäni kaupungilla. Muutoin ovat olleet aika hyvät kesällä, suht kapeat ja ketterästi liikkuvat. Toinen " vika" on, että kuumilla ilmoilla renkaat vääntyvät ollessaan kasassa autossa. Sitten liikkeelle lähtiessä hankaavat väännyttyään, tuo tosin menee ohi kun vähän aikaa työntää. Auratuilla teillä kaupungissa siis varmaan toimivat, mutta jos on tarvetta työntää pidempiä matkoja ja mahdollisesti myös auraamattomilla teillä, niin en suosittele.

Meillä ei ole talvikokemusta, mutta kevät/kesä/syksykäytössä ovat hyvät. Näppärät kulkea, kasata, nostaa autoon jne. Mutta ovat huomattavasti leveämmät kuin esim. Oran rattaat/vaunut, matkarattailla olemme kerran jääneet " jumiin" kauppaan, kun eivät mahtuneet portista. Tavallisesta ovesta ei mahdu vaan pitää kasata. Hisseihin ollaan mahduttu aina just ja just.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat