Jos menet synttärijuhliin, jotka alkavat klo 18, millaisen tarjoilun ajattelet saavasi?

Vierailija

.

Kommentit (14)

Vierailija

Kyllä ehdotukset miellytti. Tahdon vaan lukea vielä näin toiselta kantilta, että mitä ihmiset olettaa saavansa. En tahdo tuottaa pettymystä tokikaan, mutten myöskään ampua yli jos on sellainen vaara.ap

Vierailija

en odota saavani varsinaista ruokaa vaan ihan vain kahvituksen ja jotain kakkua tms. Varsinkin jos kysymys on vähän vanhemmasta ihmisestä.Omanikäisten luona (kolmekymppisten) olisin yllättynyt kahvi+kakkutarjoilusta ja odottaisin just jotain tuollaista biletyyppistä tarjoilua, ei tosin välttämättä yhtä runsasta kuin edellinen kirjoittaja.

Vierailija

Jos tietäisin, että kutsuttuja on vain muutamia pariskuntia, voisin odottaa ihan ruokaa. Todennäköisemmin kuitenkin uskoisin olevani menossa "bileisiin", joissa tarjolla olisi (nämä siis yleisiä omassa kaveripiirissä):

- salattia/muutamaa eri salaattia

- patonkia/leipää/suolakeksejä ja juustoja

- jotain piirakkaa tms. suolaista

- tai tosiaan jonkin teeman ympärille koottua suolaista syötävää (tyyliin italialaista/texmex-henkistä/japanilaista tms. - teemat ovat viimeaikoina olleet aika suosittuja)Jos synttärit kyseessä, tarjolla olisi varmasti jotain makeaakin, tyyliin kakkua tai jotain muuta leivonnaista ja/tai makeisia/suklaata jne.Alkoholijuomiakin kuvittelisin olevan tarjolla, ainakin boolia. Kaveripiirin bileissä on useimmiten ollut viinitonkkiakin, ei ole tarvinnut viedä omia, jos kyseessä ovat olleet synttärit.Tiedän, että tarjoilut vaihtelevat paljonkin. Eikä meilläkään vielä 18-24 -vuotiaina ollut ihan niin runsaita tarjoiluja kuin nyt, kun tuttavapiirissä on alettu viettää niitä 25- ja 30-vuotisjuhlia... ;) Välillä nytkin pidetään tietty nyyttäreitä ja "oma pullo mukaan" -bileitä, jos juhlakalulla ei satu olemaan varaa "kunnon juhliin". Sellaisiin nimittäin helposti menee järjestäjältä pari sataa euroa juomineen kaikkineen, nimimerkillä "kokemusta on".

Vierailija

Satsaa muutamaan hyvään ruokaan (esim. joku piiras tai pitsa ja salaatti), kaikki tykkää, ei jää nälkä, eikä maksa liikaa. Lisäksi pientä naposteltavaa, esim. suolapähkinää, kuivattuja hedelmiä.

Vierailija

En nyt mitään viiden ruokalajin päivällistä, mutta esim. pitsaa tacoja tai burritoja. Muuten tulee pitkä ilta, jos tarjolla on vaan sipsejä ja karkkia.

Vierailija

Mulla taitaa olla köyhät kaverit, mutta periaate on ollut se, että omia eväitä voi ottaa mukaan, kuten siideriä ja sipsiä jne ja snagarilla voi käydä jos tulee nälkä...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat