Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olisko hyviä lahjaideoita päiväkodin hoitajille? Multa on ideat loppu ja olis kiva keksiä jotain oikeesti mukavaa.

Sivut

Kommentit (21)

näistä lahjarumbista ja sanoi saavansa kyllä palkan. Paras muistaminen on kuulemma se, että kiittää hyvästä hoidosta jos on ollut tyytyväinen lapsensa hoitoon. Sovittiin, ettei keväällä viedä lahjoja ja loppuu muutenkin koko touhu meidän tarhan osalta.

Tuntuvat vaihtuvankin niin tiuhaan eri osastoilla ja niiden välillä, että kun kahden eri osastolla olevan lapsen kaikkia hoitotätejä pitäisi muistaa niin olen neuvoton(ja rahaton). Mikä ois semmosta halpaa mitä ne vois sitten keskenään jakaa?

mutta nyt on myöhäistä hankkia yhteislahjaa. Se olis jotain oikeesti mukavaa...Ihan pienetkin lahjat riittää, kun vaan keksis jotain spesiaalia;)

Olen kuullut, että maksavat hoitajille palkkaakin, mutta silti haluaisin muistaa ja kiittää hyvästä hoidosta:)

Toista vuotta peräkkäin veimme hoitajille ja opettajille kukkien siemeniä. Valitsin yksivuotisia, helppohoitoisia ja suoraan kylvettäviä kukkia. Viime vuonna erityisesti auringonkukkia kiiteltiin vielä syksylläkin.Toki olisin voinut viedä ihan jo kasvaneitakin kukkia mutta tämä siemenjuttu tuntui mukavammalta. Niitä voi sitten opet laittaa kasvamaan omaan pihaan, mökille tai vaikka taloyhtiön pihalle, jos omaa ei ole.Eikä ole kovin kallis juttu. Lisäksi sitten vielä kortit.

Aiemmin, kun lapset olivat samassa hoitopaikassa vein keväällä esim. kesäiset kulhot, joissa oli karkkia, Puttipajan tuoksusaippuat ja keraamiset alustat, varvassukat, Pentikin tuikkulyhdyt. Nyt lapset ovat eri paikoissa hoidossa, joten hoitajia on tupla määrä ja pää lyö ihan tyhjää miten niitä muistaisi, ettei omasuutta kustantaisi. Lapsen kanssa askarrellut jutut olisi ihan parhaita, mutta ole ihan onneton askartelija ja aika on erittäin kortilla...

kahvikakkuja kahvihuoneeseen, lisäksi lapsen omille opeille jotkut pienet muistamiset.

Yleensä vien jotain suklaata tmv. mikä katoaa, eikä jää nurkkiin lojumaan ;). Ja lapsi tehnyt kortit tietty.

Kahvia, leivonnaisia, teetä serviettejä jne. Myös viinipullot on tulleet käytettyä yhteisissä illanvietoissa työkavereiden kanssa.

Kaikenlaista sälää välttäisin. Kymmenellä erilaisella pöytätabletilla ei oikein tee mitään...

Itse tehdyt lahjat ovat myös aina kivoja ja niistä saa lisäksi vinkkejä omaan työhönsä!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat