Onko Suomessa olemassa yksityisiä neuvoloita jos on mitä maksaa ja miten toimii

Vierailija

yksityisen neuvolan ja sairaalan yhteydenpito? Jos niin paikkakuntia kiitos.

Kommentit (11)

Vierailija

., ehkä yksiyisessä käy vähemmän väkeä ja näin ollen ei odotustila ole niin täynnä. Ja harvempi näkee ja soitaa seiskaan. :)

Vierailija

Väestöliitolla on yksityinen neuvola lapsettomuusklinikan yhteydessä Helsingissä, Oulussa ja Turussa. Neuvoloista on tullut nopeasti suosittuja klinikoiden asiakkaiden keskuudessa, mutta kävijöissä on muitakin odottajia. Neuvolat aloittivat klinikoiden asiakkaiden toiveesta.

Vierailija

äitiys-pulssi on ainakin.

Synnytysvalmennusta yksityisesti järjestää turussa mammakeidas.Yksityisen ja sairaalan yhteistyö toimii aivan samalla tapaa kuin kunnallisenkin.

Yksityisen hyviä puolia on vapaammat käyntiajat (myös illalla), voit käydä useammin jos haluat, tutkimukset saa (rahalla).Yksityisyyden suoja pitäisi molemmissa olla ihan yhtä hyvä, jos ei ole, kannattaa kyllä valittaa!

Vierailija

soittavat. Kovin kalliita ei yksityiset neuvolat ole, joitain satoja euroja koko paketti. Itse en näe syytä käydä yksityisellä neuvolassa, sillä ainakin täällä kunnallinen on älyttömän hyvä!

Vierailija

Toisaalta myös houkuttaa ajatus normaalista neuvolasta mikäli siellä ei tarvitse muita nähdä ja yksityisellä tosiaan on nuo odotustilat piinallisia, kiitoksia teille :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat