Mistä tietää milloin taaperolla on henki ahtaalla?

Vierailija

Meillä 1,5 vuotias flunssassa. Nuhaa on jonkun verran ja ulos hengittäessä vinkuu, mutten tiedä vinkuuko hengitys vai onko nenä vaan tukossa. Turhaan en halua päivystykseen lähteä yöllä.

Kommentit (6)

Vierailija

Tuota kolmosen sanomaa asiaa ajoin takaa. Tarkailen siis sitä. Siksi olen tarkkana kun lapsella ollut tätä ennen vain yksi korvatulehdus, joka alkoi hengityksen vinkunana. Silloin puhuttiin rasitusastmasta, mutta koska ei ole sen jälkeen ollut sairaana asiaan ei ole tullut selvyyttä. Niin ja edellisellä kerralla päästivät päivystyksestä kotiin ja valvottiin miehen kanssa vuorotellen. Nyt mies on työmatkalla, joten valvon vissiin sitten vuorotta.

t. ap

Vierailija

kannata lähetä lääkärii varsinkaan yötä vasten.

Laita lapselle nuhatippoja tai keittosuolatippoja tai imaise sieraimet tyhjiksi "räkäimurilla", nukuta lasta pääpuoli koholla. Jos lapsen huulet näyttää sinisiltä, sitten pitää kiireesti mennä lääkäriin.

Vierailija

jos hengittää pallealla tai kylkiluuvälit vetäytyvät hengittäessä niin silloin on apuhengityslihakset käytössä ja lääkäriin meno edessä.

Jos et osaa sanoa niin mieluummin liian herkästi kuin liian myöhään.

Vierailija

kun sairasti pienempänä useita kurkunpääntulehduksia. Kerran joutui mies antamaan lapselle tekohengitystä ja sitten mentiinkin jo ambulanssilla kovalla vauhdilla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat