Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Asun Vantaalla, Rekolassa. Tulen töistä (autolla) joka päivä n. 16.00.

Vierailija

Taas kerran meinasi pikkutyttö jäädä autoni alle. Kuka antaa n. 4v leikkiä tiellä ja siinä reunalla kasvavissa pensaissa? Onko lapsesi sinulle arvokasta? Jos on niin pidä tyttösi leikkimässä pihalla!

Kommentit (12)

mutta niinhän lapset oppivat: he oppivat varomaan autoja, kun joutuvat niitä varomaan. He oppivat käyttäytymään ravintolassa, jos heitä viedään ravintolaan jne. Tietysti autotie on vähän riskaabelimpi paikka opetella taitoja...

Mutta koska sinä ap olet aikuinen ja siellä auton ratissa ja tiedät nyt että on olemassa mahdollisuus, että joku lapsi taas siellä tiellä on, niin varmaankin ajat sitten niissä kohdissa oikein varovasti ja valppaasti, eikö niin?

on muitakin kulkijoita. Kaikki eivät osaa varautua (vaikka ajaisi 20km/h) noihin kahteen tyttöön jotka joka päivä leikkivät tiellä. Minä en kyllä päästäisi noin pieniä pois pihasta, ilman valvontaa!

Kesän lopulla täällä tuskaillaan kuin ne ekaluokkalaiset pääsee kouluun. Jos ovat 4v asti leikkineet tiellä ja oppineet varomaan autoja niin kyllä 6v-7v jo osaa. Ja monikos murehtii tokaluokkalaista joka joutuu olee yksin kesällä kotona ku vanhemmat töissä. Ei ymmärrä, ei!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat