Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mahtuuko kolmehenkinen perhe 55m2 kaksioon?

Vierailija

äiti, isä ja lapsi 8v. Kyse olisi väliaikaisasunnosta (1½ vuotta), kunnes omakotitalo valmistuu.

Kommentit (5)

Me asuimme esikoisen ensimmäisen vuoden 60 neliön paritalossa. Meillä oli iso piha, iso keittiö, kunnon olohuone ja mukavan kokoinen makkari. Sauna ja vielä erillinen wc. Eteisellekin jäi oma pieni tilansa :)



Yllättävän tilava oli! Tosin siinä kämpässä oli jokainen neliö käytössä. Toinen lapsi kun ilmoitti tulostaan, oli ryhdyttävä isomman asunnon hakuun. Mutta kyllä tuossa 60 neliössä ainakin olisi vielä pari vuotta elänyt.



Teillä tosin lapsi on jo 8 vuotta. Mutta voihan kouluhommat tehdä esim keittiönpöydällä. Nukkuminen tapahtuu sitten samassa huoneessa, joten seksielämän suhteen tulee uusia "haasteita" ;)

Kaksio olisi aivan loistavalla paikalla kouluun ja kavereihin nähden. Kolmio olisi kauempana. Kaksiossa lapsi saisi pitää tuttut kaverit ja ympäristön "lopulliseen" muuttoon asti. Lapsi saisi sen yhden makkarin ja meille vuodesohva/parvi tms olkkariin. Näin olen tätä vähän tässä suunnitellut.

ap

Meillä on 7 hengelle tilaa 80 m2; tilapäisesti. Rakennamme myös, saattaa tulla vuosi täyteen tässä asumista. Lapsille on kaksi makkaria ja miehen kanssa nukumme olkkarissa. Tavaraa tietty on aivan liikaa, mutta mitään hätää tässä ei ole ollut:-).

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat