Arvostus työpaikalla.

Vierailija

Saatko mielestäsi tarpeeksi kiitosta/arvostusta työpaikallasi? Itseäni alkaa ottaa todella paljon päähän arvostuksen puute, ehkä jopa niin paljon että pian vaihdan työpaikkaa. Olen ollut samassa työpaikassa 4 vuotta ja tuntuu että teen kaikkien työt siellä, mutta en vain osaa pitää meteliä itsestäni ja tekemisistäni + assholeja en kertakaikkiaan osaa lipitellä! Paikkailen erään toisen työkaverin (joka on ollut sentään jo 20 vuotta talossa...) kanssa kolmannen työntekijän virheitä. Hän tekee ihan silmittömästi virheitä (ja vakaviakin...terveydenhoitoala), mutta on koulutukseltaan korkeampi kuin me muut. Ja vaikka onkin, niin työnteko on vähän sitä sun tätä. "Perseennuoleminen" on kuitenkin hallussa ja se koulutus...Ottaa tosiaan päähän.

Kommentit (4)

Vierailija

Miehet eivät arvosta ketään, joka ei kehuskele. Eli jos ympärilläsi on miehiä, pitää heille toitottaa omaa erinomaisuuttaan.

Vierailija

Jopa niin että siihen on joskus vaikea suhtautua; Ennen oli toisin, ihan kuin sinäkin kuvailet. Aloin pahasti katkeroitua ja ky**iintyä joten vaihdoin paikkaa. Eikä kaduta!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat