Pukeutumisesta laivoilla

Vierailija

En ole aikoihin ollut ruotsinlaivalla, joten vinkkejä kehiin pukeutumisen suhteen. Koko perheellä ollaan menossa, joten mitään illanistujaisia ei vietetä ravintolassa ja syömässäkin käydään buffetissa.

Onko vaalea kesämekko ylipukeutumista äidiltä, eli kulkeeko siellä porukka vain farkuissa?

Kommentit (5)

Vierailija

laivoilla on paljon matkustajia jotka eivät ole risteilemässä vaan menossa Ruotsiin, Tanskaan, tmv. maahan. Eli heille laiva on vain keino päästä lahden yli=) He harvemmin pukeutuvat mitenkään erityisesti, aamulaivalla menijöillä ei edes aina ole hyttiä, vaan notkuvat menomatkan kahviloissa ja pelikoneiden äärellä shortseissa ja t-paidoissa=)

Vierailija

.Kai sitä tavallisissa vaatteissa porukka on, en tiedä. Siel varmaan niin paljon väkee, et monenlaista vaatetusta näkee. Vaalee kesämekko on nätti, joten laita vaan, kesä täs nyt kuitenkin yrittää tulla. :)

Vierailija

Heinäkuun perheristeilyjä Siljalla, eli ei todellakaan mitään ryyppy- ja biletysmeininkiä. Mulla oli ekana iltana valk. pellavahousut ja musta, killtävä paita ja hillityt korut - olin ihan ylipukeutunut! Kaikki oli shortseissa ja farkuissa. Toisena iltana laitoin normaalit arkikuteet...

Vierailija

On jopa "tuulipuku"-tason vaatteita, osalla farkut ja printtipaita linjaa, ja osalla hyvinkin siistejä vaatteita (ei kuitenkaan mitään "iltapukuja";)Jos laivalla on kokous-/pikkujoulumatkailijoita, niin miehillä saattaa näkyä hiukan pukuja ja naisilla siistimpää vaatetta enemmän päällä.Vaalea kesämekko on ok, ellei ole liian juhlapukumainen. Monilla vanhemmilla naisilla hame/suorat housut ja jakku päällä +joku kiva huivi/koruja.Teineillä voi olla päällä mitä tahansa;)Nuerehkoilla/keski-ikäisillä naisilla yleensä farkut ja siisti paita, tai sitten joku rento hame ja kiva tunika tmv.Sanoisin että ihan samat vaatteet päälle, mitä laittaisit jos menisit maissa kivaan ravintolaan syömään, joka ei kuitenkaan ole mikään kaupungin paras rafla.Ja tosiaan, buffetissa on sekä tälläytyneitä että tuulipuku kansaa sulassa sovussa;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat