Vierailija

kuvitellaan, että olet ottanut illalla kaksi paukkua kahden tunnin aikana, koska imetät seuraavan kerran? Vastaukseksi ei nyt käy, että, et ota niitä paukkuja.

Kommentit (10)

Lainaus:

D-tipatkin sisältävät enemmän alkoholiakuin rintamaito esim. 2 siiderin jälkeen. Ihmeellistä eikö!
Mutta niitä nautitaan hiukan erilaisia määriä. Alkoholipitoisuus on kuitenkin samalla hehtaarilla.Mutta edelleen samaa mieltä, satunnainen pieni alkoholimäärä äidin veressä ei estä imetystä. Mutta en pitäisi turvallisena sitä, jos maidossa on koko ajan pitoisuutta, pienikin määrä jatkuvasti vaikuttamasa voi olla haitallinen..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maitoon tulee sama promillemäärä kuin vereen. Esimerkiksi 1 promille (ihan kunnon humalatila) tarkoittaa, että maidossa on 0.1 prosenttia alkoholia. Eli viideskymmenesosa siitä mitä siiderissä.Tietysti lapsikin on pienempi, mutta 2 dl maitoannos 6-kiloiselle vastaa sitä, että 60-kiloinen joisi kaksi litraa 0.1-prosenttista "alkoholijuomaa". Tai 2 dl 1-prosenttista. Tai 10 cl valkoviiniä.Ei siis tule humalaan missään nimessä. Noista kertomistasi määristä tulee ehkä 0.2 promillen humala, joten voit jakaa nuo määrät viidellä (=puoli teelusikkaa viiniä aikuiselle)Mutta ei haluttaisi hoidella vauvaa promillen humalassa.

Että oli melkein sama vaikka olisi imettänyt kaatokännissä, sitä ei vain suositella sillä äiti ei ole kykeneväinen muutoin huolehtimaan vauvasta.2 juomaa ja 2 tuntia, kyllä minäkin voisin imettää aika nopsaan, ehkä olisin jokin 30 min juomatta ennen imettämistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat