Vierailija

ollaan tilaamassa bugat jenkeistä. ongelma on nyt ettei paketit kuulemma liiku niiden póstin kautta jos ovat liian isoja. Lähetin mailia sikäläiselle toimittajalle ja kyselin paketin mittoja.vastauksena tuli etteivät he osaa mittoja kertoa, mielestäni outoa ja kehnoa asiakaspalvelua. kismittää siis aivan törkeesti.kuinka iso se paketti siis on ollut missä olette buganne saaneet kotiin? edes noin mitat auttaisivat.

Kommentit (10)

mutta minullekin tuli mieleen, etteivät vain tule kallimmaksi kuin Suomesta tai muualta euroopasta? Itsekin olen Bugia miettinyt ostavani, mutta ajattelin ostaa Suomesta jos sitten tulee jotain ongelmia ennen takuuajan umpeutumista niin on ne helpompi hoitaa. En tiedä myöskään, onko malleissa eroja Euroopan ja Usan välillä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostin just Bugaboo Beet, ne on tosi pienessa laatikossa.www.tulli.fi voi pyytaa alustavaa tietoa, mita tulli +ALV tulevat olemaan, vastaus on suuntaa-antava.Malleissa ei taida kylla olla eroja eri maiden valilla. Itse ostin omani Aasiassa ja kayttoohjeet ovat suomeksi :-)

Meillä on sukua jenkeissä, he laittavat paketin meille tulemaan. Tullit kyllä tiedetään että joutuu maksaan. Ja alustavasti ei tule kalliimmaksi kuin suomesta ostetut. Muutenhan siinä ei olisi järkeä niitä sieltä hankkia!

Jos ongelma on Jenkkilan paassa, niin mitens olis kuriiri, vaikka DHL? Varmasti kalliimpi vaihtoehto, mutta luulisi etta niilla ei ole mitaan koko rajotusta.Omat Cameleonit ostin "valmiina" , eli en ole nahnyt laatikkoa, mutta jos vertaa miten pieneen rattaat menee siina kuljetuslaukussa, niin ei sen laatikonkaan mikaan megaiso pitaisi olla.Eiko sukulaisia voisi pyytaa mittamaan laatikon kokoa, jos he kerran ovat niita ostamassa? Kaupassa varmasti kerrotaan. Tai, laita jollekin eurooppalaiselle myyjalle meilia, esim. Seimi ja kysy laatikon kokoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat