PIKAISTA APUA! Pystyykö s-kortilla vetämään miinukselle, vai herjaako kassa?

Vierailija

Laitoin juuri s-tilille rahaa, mutta kun mieheltä meni pankkikortti rikki kesken reissun, ja aikoo tehdä kohta pakolliset ostonsa s-kortilla. Mutta tilisiirtoni ei vielä näy s-pankissa. Nyt jos mieheni menee tekemään ostokset, eikä kortilla ole tarpeeksi rahaa, niin mitä käy?? Varmennetaanko s-kortti?

Kommentit (6)

Vierailija

siis tarkennan vielä että multa oli kerran otettu se vahingossa s-tililtä, piti mennä pankkikortilta ja ihmettelin kun tuli lasku sieltä, että tilinne on ylitetty jne.. Soitin ja kysyin mikä tämä on ja se selvisi sitten, en edes tiennyt että sillä kortilla vois maksaa.. No kysyin että eikö teillä ole mitään rajaa, eikö mikään varmenna jos ostos ylittyy 50€.. sanoi vain siellä että niin, nii-iin..joo.näinhän se luulis olevan.. Tosi epämääräisen vastauksen sain ja ei varmenna, ainakaan 50€

Vierailija

Voit siis vetää S-tilisi miinukselle. Joku varmennusraja niillä on, siis jos ostat isolla summalla niin kassan täytyy varmistaa kate, mutta tuossa tapauksessa ei hätää, teet vaiikka useamman kauppareissun ettei yksitäisen maksun summa tule kauheen isoksi. En muista paljon se varmennusraja on mutta ei ainakaan alle 50e ostoksia varmenneta.

Vierailija

Sen voi vetää miinukselle. Nykyisin kassa käy "varaamassa" tililtä vain yli 150 e ostokset. Ja se kun siirtää sinne S-tilille rahaa näkyy vasta 2 pankkipäivän päästä. Jos kassalla talletat rahaa, se näkyy seuraavana pvänä.

Vierailija

Meillä ei ollut hajuakaan, että paljon tilillä on saldoa. Kysyttiin sitten heti maksun jälkeen asiakaspalvelusta mikä on saldo, ja miinusta näytti. Talletettiin heti se viis euroa tilille, niin siitä ei koitunut meille ylimääräistä maksua.Sinuna ap tallettaisin reilusti sinne s-tille, jos kerran on odotettavissa, että tili tulee menemään miinukselle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat