Ääh, mä vihaan synttäreiden järjestämistä:(

Vierailija

Taas stressaa jo kuukausia etukäteen lapsen synttäribileet, ja nimenomaan ne kaverisynttärit. Neiti täyttää 6v elokuun alkupuolella ja arvaan että saa taas miettiä päänsä puhki kutsuako myös ne silloin jo entiset pph-kaverit (kuten neiti ilmeisestikin haluaisi), tulevat eskarikaverit ei vielä ole tiedossa... Muutama muu hyvä kaveri löytyy. En ole todellakaan mikään seremoniamestari ja kaikenlainen ohjelman järjestäminen on ainoastaan stressin aihe. Tarjoilupuoli on tässä helpointa... Huokaus.Sainpa sanottua.

Kommentit (10)

Vierailija

No ei kai niitä liikaa olisi, suhteellinen käsite:) Mutta se juuri lisää stressin määrää, mitä enemmän lapsia. Niin se vain on.t. ap

Vierailija

Minusta taas on mukavaa järjestää synttäreitä. Tosin en niihin mitään ihmeellisempää järkkää. Kaksi lasta, joten kaverisynttärit puolen vuoden välein. Synttäreitä alettu järjestää meillä vasta eskarin alettua, ja juhliin kutsuttu lapsen samaa sukupuolta olevat luokkakaverit.

Vierailija

10 poikaa saa sellasen hullunmyllyn aikaseksi, et meinaa taju lähteä! Siksi mekin järjestämme poikien synttärit kodin ulkopuolella. Tänä vuonna on sählysynttärit.

Vierailija

Esikoiselle järjestettiin juuri vähän aikaa sitten hohtokeilaussynttärit. Pojat tykkäs hurjasti. Ei tarvinnut itse murehtia ohjelmaa, eikä siivota jälkiä.

Kun sukulaisille pidämme kuitenkin kotona pippalot, niin siinä rittää jo ihan tarpeeksi stressiä vanhemmille!

Vierailija

Meillä vielä 3 lasta, syntyneet syys, marras ja toukokuussa, joten kekkereitä on suht tasaiseen ympäri vuoden. Ei kiva, mutta pitää lapsen takia välillä vähän kärsiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat