Jospa sitä jotakin ennättäisi nyt kirjoittamaan...

Vierailija

Meillä siis Julia on tänään 8 viikkoa ja tuntuu että pahimmat ilmavaivat alkavat olemaan takana päin (kop kop..). Illat ovat edelleen levottomia mutta nyt olen vajaan viikon verran pystynyt laskemaan häntä sylistänikin pois aina välillä ettei ole koko aikaa tarvinnut keinuttaa tai kantaa (ennen siis 18-22 väli meni aina niissä merkeissä). Viihtyy jo jonkin aikaa sitterissäkin ja ilman vaippaa viltin päällä lattialla. Anoppi sanoikin hauskasti tässä jokin aika sitten että pitäisiköhän teidän olla huolissaan kun tyttölapsi noin rauhoittuu heti kun riisutaan housut ja vaippa pois ;D

Tietenkin vihdoinkin löytyneellä sopivalla apteekkimaitdollakin on varmasti osa syytä asiaan että vointi vauvalla jo kovastikin parempi.

Hain eilen suoraan farmauseutilta Kelasta sen väliaikaisen todistuksen. Nyt on maidot jo suhteellisen hintaisia kelakorvauksen jälkeen (noin 17 euroa purkki per kaksi päivää). Kyllähän siinä silti jää vielä hurjasti maksettavaa itselle mutta kun vertaa siihen mitä ollaan tähän asti jouduttu samasta maidosta maksamaan niin tuo tuntuu nyt pieneltä summalta :)Julia sai rotarix-rokotteen tiistaina ja vähän on kieltämättä jännittänyt nyt millaisia jälkioireita siitä saattaa tulla. Toistaiseksi en ole huomannut juuri mitään muutosta entiseen, ehkä ruokahalu on ollut vähän kateissa ja ehkä pientä levottomuuttakin mutta ei mitään oikein selvää tai järisyttävää.

Ensi viikolla onkin sitten 2 kuukautis ryhmäneuvola ja mun jälkitarkastus samana päivänä. Olenkin miettinyt tässä kun ekat menkat alkoi jo vähän reilu viikko sitten eikä loppua näy, että kait sinne jälkitarkastukseen voi silti mennä vaikka vuotaisin edelleen?Jotain muutakin piti kirjoittaa mutta huuto kuuluu..Ansku78 ja Julia 8 viikkoa.

Kommentit (1)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat