Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

5v synttärit. Tarvitaanko ohjelmaa, jos lapsia yhteensä 11?

Vierailija

Vai miten tuollaisen lauman saa pysymään aisoissa??

Mikä ohjelma olis sellainen, että kaikki jaksais odottaa vuoroaan tai yleensäkään tehdä sitä, mitä pyydetään??Aikaisemmin vieraita on ollut vähemmän ja ollaan järjestetty jotain pientä ohjelmaa, mutta se on ollut aika vaivatonta esim. kuuden lapsen kanssa.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Osa porukasta ei leikkiin aina edes osallistu.

mutta kaikki nämä laululeikit esim sutsi satsia satsaa yms toimii isoilla porukoilla. Ja jos voitte olla ulkona niin siellähän nyt voi vaikka mitä leikkiä olla. polttopalloa, tervapataa jne

Vierailija

tarjottavista:* lapset tykkäävät kovasti esim. hampurilaisbaari teemasta. laitat keittiöön valmiiksi kuppeihin, tomaatit, salaatit, kurkut, juuston, pihvit ja sämpylät ja jokainen lapsi saa itse valita mitä haluaa hampurilaiseen.*jälkkäriksi voisi olla jäätelötöttöröitä, ostat siis vohvelitöttöröitä ja muutamaa makua jätskiä ja teet lapsille jätskit:)ohjelmaa:* varsinkin tytöt tykkäävät pujotella helmiä, jokainen vieras voisi tehdä itselleen vaikka käsikorun. Ostat erivärisiä helmiä ja kuminauhaa ja lapset saavat itse suunnitella korunsa ja askarrella.Siinä muutama idea minkä kanssa varmasti saa synttärit sujumaan kivasti!

Vierailija

Osa leikki omiaan, osa oli mukana tässä ohjelmassa.Siinä yksi esitti jotain eläintä, muut arvasi. Minä aina kuiskasin esittäjälle, mikä eläin tämän pitäisi olla ja sai sitten esittää äänen kans tai ilman. Esittäjä ja arvaaja sai vaahtokarkin palkkioksi. Lpaset ihastuivat leikkkiin älyttömästi. Mun mielestä se oli tosi tylsä... Lopulta eivät halunneet edes vaahtokarkkeja, vaan vain esittää.Annoin esittää myös sellaisten, jotka ei arvanneet ekana (sitten jonkin ajan kuluttua) ja tämäkin hyväksyttiin mukisematta, kunhan pääsivät esittämään. Outoja.

Vierailija

suosikkileikki meillä on kärpässieni/myrkkysieni leikkiEli jos ei ole tuttu niin tässä ohjeet: Karkkia on lattialla ja yksi vuorollaan toisessa paikassa. Muut valitsevat sillä aikaa "myrkkysienen" sen jälkeen se yksi saa valita karkkia itselleen niin kauan kun törmää myrkkysieneen. Eli kun hän on valitsemassa myrkkysientä muut huutavat MYRKKYSIENI ja silloin vuorovaihtuu. Jos joku saa vain yhden tai kaksi karkkia olemme pitäneet "tasoittavia kierroksia"

Vierailija

Meillä on iso piha, jonne on tehty joka vuosi temppurata. Saa tehdä, jos haluaa, mistään rastista ei ole pakko suoriutua. Temppuradalla ilmapalloseinä, jota heitetään tikalla, lankullakävelyä, kanankakan haistaminen "metsurin kalsareista" (ala Pelkokerroin), karkkipussien löytäminen piilosta sisältä tai ulkoa. Joskus on laitettu krokettikenttä, lopuksi jaetaan porukka kahteen ryhmään: toiset poliiseja toiset rosvoja ja otetaan kiinni. Jos ei halua osallistua voi leikkiä hiekkalaatikolla tai mennä sisälle ja jatkaa syömistä jne. Kaikki ovat olleet aivan innoissaan mukana nyt vielä 9 vuotiaanakin....

Vierailija

Synttärisankari pyöritti pulloa ja sitten aukaistiin lahja, jonka oli tuonut se, johon pullo osoitti. Tähän voi keksiä jonkin kätevämmänkin tavan. Loppuajasta pullo ei meinannu millään osua sellaiseen, jonka lahja oli vielä avaamatta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat