Vauva poikittain

Vierailija

Onko kellään muulla vauva masussa poikittain? Eilen neuvolassa huomattiin ,että sf-mitta oli laskenut ja terkkari sanoi vauvan olevan poikittain. Säikähdin eka tuota sf-mitan pienuutta, mutta terkkari sanoi sen olevan aivan normaalia, kun vauva menee poikittaistilaan. Miten muilla, onko vauva itsekseen kääntynyt pää alaspäin jossain vaiheessa? Mulla nyt rv. 30.

Kommentit (4)

Vierailija

Hei munkin vauveli on poikittain ja sf mitta oli 23 vkolla 20cm ja 30 vkolla 25cm.

Eli poikkitila tiputti keskikäyrältä alakäyrälle.

toivottavasti kääntyy , kun on tuo istukkakin tuossa etuseinässä;onnistuuko ulkokäännös?

Pikku-sisko rv 31+4

Vierailija

kuinka paljon sinun sf mittasi laski ja kuinka paljon se oli ennen kääntymistä..?

Ihmettelen meinaan itsekkin kun sf mitta menee alakäyrillä..

T:äippä00 rv29+2

Vierailija

tutkailen kuopuksen aikaista ä-korttia.

Hän oli 31+3 perätilassa, 32+0 poikittain ja 33+3 raivotarjonnassa.Pikkuhiljaa kääntyi oikeinpäin ja sullakin on vielä hyvin aikaa, luota vaan siihen että vaavi kääntyy oikein päin..

Vierailija

vielä maanantaina rv 36+3, ultrassa rv 36+5 vauva oli jo taas raivotarjonnassa, ja syntyikin jo 36+6 : )Neuvolasta olisivat mut lähettäneet ultraan ton poikkitilan takia, ja vauvaa kävi siellä neuvolassa kopeloimassa useampi työntekijä, kun eivät meinanneet saada selkoa hänen asennostaan. Mutta kaikki päätyivät siihen, että hän oli poikittain.Kyseessä oli meidän kolmas vauva, ja kaikki meidän lapset ovat olleet kovin liikkuvaisia mahassa, eikä kukaan ole laskeutunut ennen synnytystä, kiinnittymisestä puhumattakaan. ELi viimeiseen asti ovat möyrineet.T: Rekkis ja pieni kakkasäkki...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat