Kukaan ottanut lainaa Gemoneylta, citibankista?

Vierailija

tuliko päätös pian? entä rahat?

oletko muuten ollut firmaan tyytyväinen?

Kommentit (10)

Vierailija

meille ainakin annettiin muutama vuosi sitten melkein samalla korolla kuin asuntolainaa, muistaakseni vain muutama kymmenys oli korossa eroa! Kannattaisi mielestäni ainakin kysyä...

Vierailija

Ihan tavallisesta pankista nostettu laina on huomattavasti pienikorkoisempaa, käykää kyselemässä, älkääkä olko vaan laiskoja koneen ääressä hakemuksia naputtelevia ihmisiä. Kannattaa vähän miettiä!!

Vierailija

lainan korko ei noissa sen kovempaa kuin pankeissakaan, ihan sama kuin esim joustoluotossa, halvempi kuin esim visa

ei pankstakaan saa "halvalla" kuin asuntolainaa

Vierailija

että ihan säästetään ensin ja suunnitellaan rempat ja muut. Laskekaapa joskus huviksenne mitä maksaa joku vessaremontti lainalla tai säästöillä rahoitettuna. Lisäksi on helppo tinkiä tarvkkeista, kun maksaa käteisellä heti eikä millään osamaksuilla.

Vierailija

Emme saaneet, vaikka molemmilla hyvät tulot eikä tuolloin ollut muita lainojakaan maksettavana. Päätöksen tulo kesti melkein 2 viikkoa, ja syynä hylkäämiseen oli juuri tulot. Liitteenä vielä lappu, että tervetuloa hakemaan lainaa uudestaan 12 kk kuluttua. Mikä oli ihmeellistä, sillä seuraavasta paikasta saimme heti suurimman mahdollisimman lainan ja lainapäätöksenkin tulminen kesti kaksi päivää. Tämä oli siis Ge money.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat