Vastaveto WHITE TRASHEILLE!!(mistä on tantat tehty)

Vierailija

Olkapäille ulottuva värjäämätön/seitsemän sentin juurikasvuinen tukka taikka vaihtoehtoisesti puolinainen, löysä poninhäntä mahdollisimman muiden vaatteiden kanssa sopimattoman värisellä hiuslenksulla tai mahtavalla kukkakuvioisella donitsilla.SUURET pyöreät pöllölasit nenän päällä, roiskeissa tietysti :).Resorihihainen ja helmainen tuulipuvuntakki kasarikirjailuin.Alla Tokmannin mahdollisimman paljon muiden vaatteiden väriin sopimaton t-paita, jossa kulahtanut teksti "Meirän äitee".Tuulipuvunhousut, lämpimämmällä ilmalla kukertava housuhame tai takataskuttomat farkkusortsit vedettynä kainaloihin.Linttaan astutut halpissandaalit tai lenkkarit.

Suosittu yhdistelmä on myös kiskaista valkoiset tennissukat korkkareihin tai yhdistää hiihtareihin tennarit.Työntää suureen ääneen kauppakeskuksessa tahi Puuhamaassa kolmosten rattaita, joissa istuu Jamielmeri hattu vinossa, Valtteri serkun edelliskesäinen, hihoista liian lyhyeksi jäänyt Pokemon kuvalla varustettu collegepaita päällä.Tanttaäidin rakkaimmat puheenaiheet ovat tarjoustalon jauhelihan hinnannousu ja elämän kohokohta se, kun jari isä tuo perjantaina grillistä pikkasen nahistuneen hampurilaisen ja ranskalaiset maidolla. Niitä onkin hyvä mussuttaa lastemn mentyä kuudelta yöunilleen.

Kommentit (5)

Vierailija

Yrität vääntää väkisin vastavetoa, kun kalikka on kalahtanut omaan nilkaan. Ihan hauskastihan tuo sinun kuvas oli kirjoitettu, mutta se oli vain sinun oma näkemys. Kun taas tuo White trash on nimitys ihan oikealle "ihmis ryhmälle".

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat